2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’u içeride-dışarıda oynanan hiçbir maçta yalnız bırakmayan tribün liderleri, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımı antrenman sahasında ziyaret etti.

Fener sahasında 18.00’de başlayan idman öncesi Taner Arslantürk, Miraç Balcı, Zeki Beybeyoğlu ve Bora Amasralı yanlarında getirdikleri tatlıyı teknik ekip ve futbolcular ikram etti. Teknik direktör Cafer Aydın, tribün liderlerinin ziyaretinden memnun kalırken, tatlı ikramı için teşekkür etti.

Aydın’la ayak üstü sohbet eden tribün liderleri, her zaman ki gibi yeni sezonda da içeride-dışarıda oynanan maçlarda takımın yanında olacaklarını belirtti. Geçen sezon pandemi nedeniyle takımdan ayrı kaldıklarını belirten tribünün öncü isimleri, taraftar olarak 4 Eylül’de Akhisarspor maçıyla başlayacak yeni sezonu büyük bir özlemle beklediklerini dile getirdi.

Maçların Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak olmasının takım için büyük avantaj olacağının altının çizildiği sohbet sırasında teknik direktör Cafer Aydın, taraftarın gücünü bildiğini, tribünlerin 12’nci adam olarak takıma büyük destek vereceği umudu içinde olduğunu dile getirdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi