TÜRKİYE Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Veteranlar Futbol Ligi’nde bölge maçları devam ediyor. Zonguldak, Çaycuma, Devrek, Ereğli takımlarının da içinde bulunduğu Karadeniz bölgesinde 9-10 Kasım tarihlerinde 5 maç oynanacak. Maçlara, Kandilli, Devrek, Alaplı ve Çaycuma sahaları ev sahipliği yapacak. İl Hakem Kurulu, söz konusu maçlara orta hakem olarak Furkan Topalahmetoğlu, Esra Arıkboğa, Hakan Aydın, Barlas Gültekin ve Emre Kunduracı’yı atadı.

Cumartesi mesaisinde Kandilli sahasında iki maç var.13.00’teki maçta SBD. Kdz. Ereğli Veteranlar-Zonguldak Veteranlar, 15.00’teki maçta ise Ereğli Veteranlar-Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar karşı karşıya gelecek. Açılış maçında Topalahmetoğlu düdük çalacak, peşine düdük Gültekin’in elinde olacak.

Pazar maçlarında kadın hakemler sahne alacak. Zonguldak’ın klasmandaki tek kadın bölgesel yardımcı hakemi olan Esra Arıkboğa, Veli Rest Devrek-Devrek Karşıyaka Masterler arasındaki maçı yönetecek. Son 2 yıldır genelde kenar çizgide bayrak sallarken görmeye alıştığımız kadın bölgesel yardımcı, bu maçla birlikte bu sezon ikinci kez orta olarak boy gösterecek. Arıkboğa’nın yardımcılıklarını yine kadın hakemler İslim Çakmak ile Berivan Arıcan yapacak.

Günün diğer maçlarında Alaplı’da Alaplı veteranlar-Akçakoca veteranlar, Çaycuma’da Çaycuma Veteranlar-Çankırı Belediyespor Veteranlar karşı karşıya gelecek. Bu maçları Emre Kunduracı ile Hakan Aydın yönetecek.

9 KASIM CUMARTESİ

Saat 13.00 Kandilli sahası: SBD. Kdz. Ereğli Veteranlar-Zonguldak Veteranlar (Furkan Topalahmetoğlu, Yusuf Bahri Özçelik, Eyüp Kağan İğde)

Saat 15.00 Kandilli sahası: Ereğli Veteranlar-Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar (Barlas Gültekin, Özgür Cem Taşdemir, Mustafa Muhcu)

10 KASIM PAZAR

Saat 12.00 Devrek sentetik saha: Veli Rest Devrek-Devrek Karşıyaka Masterler (Esra Arıkboğa, İslim Çakmak, Berivan Arıcan)

Saat 15.00 Alaplı sahası: Alaplı veteranlar-Akçakoca Veteranlar (Emre Kunduracı, Abdelsalam Salem, Alper Usluer)

Saat 14.00 Çaycuma İlçe Stadı: Çaycuma Veteranlar-Çankırı Belediye Spor Veteranlar (Hakan Aydın, Berat Can Mekikli, Melih Kaya)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi