Zonguldak Kömürspor ile Haluk Türkeri arasındaki transfer görüşmesi neticelendirildi. 35 yaşındaki golcü futbolcu, 1 yıl daha kırmızı-lacivertli formayı terletecek.

Geçen sezon devre arasında geldiği Zonguldak Kömürspor’da başarılı bir devre geçiren forvet oyuncusu, uzun zamandır görüşme halinde olduğu kırmızı-lacivertli yönetimle şartlarda anlaşmaya vardı. Bugün sonuçlanan görüşmenin ardından Haluk’la 2021-2022 sezonu için 1 yıllığına anlaşmaya varıldı.

"GEÇEN SEZON Kİ RAKAMLARIN ÜZERİNE ÇIKACAĞIM"

Transferini ŞAFAK Spor’a değerlendiren Haluk, Zonguldak Kömürspor’da kaldığı için mutlu olduğunu belirterek, “Zonguldak Kömürspor’da yarım sezonda çok iyi işler başardık. Gollerimle takıma katkılar sağladım. Yeni sezonda yeniden Zonguldak Kömürspor’da olmak güzel. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’na çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Stadın atmosferi daha farklı olacaktır. Tribünleri coşturmaya şimdiden hazırım. Geçen sezon ki performansımın üzerine çıkıp takıma daha fazla katkı sağlayacağım. Transferim camiaya hayırlı olsun.” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi