Zonguldak Kömürspor’un stat problemine Vali Mustafa Tutulmaz el attı. Kulüp Başkanı Sabit Danış’ın girişimleri neticesinde Vali Tutulmaz’a aktarılan problem, yetkili birim Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne verilen talimat üzerine kısa sürede çözüldü.

Bu doğrultuda Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda, açık tribünlerde uzun süredir devam eden istinat duvar yapım işi maç günlerinde olmayacak. Bunun yanı sıra açık tribünde risk teşkil eden bölümlere kati suretle taraftar alınmayacak. Böylelikle stat ve seyirci güvenliği sağlanmış olup maçın problemsiz bir şekilde oynanmasına olanak tanınacak. Bu önlemler nezdinde Zonguldak Kömürspor’un iç sahadaki ilk 4 maçı Devrek İlçe Stadı’nda oynama ihtimali ortadan kalktı.

Öte yandan, konuya dair Zonguldak Kömürspor Kulübü’nden spor kamuoyuna yapılan açıklamada, “Kulüp başkanımız Sayın Sabit Danış’ın girişimleri; memleketimize geldiği günden beri takımımıza her daim sahip çıkan, görüş ve önerileri ile takımımızın kurumsallaşmasında öncü olan ve kulübümüzün her sorununun giderilmesi ile birebir ilgilenen sayın valimizin talimatları ile Zonguldak Kemal Köksal Stadı’nda maçlarımızın oynanamayacak tehlikesi ortadan kalkmıştır. Sayın başkanımıza ve valimize; memleketimiz, vefakar taraftarımız ve kulübümüz adına teşekkür ederiz.” denildi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi