*** Antalya'da raket sallayacak tenisçiler, daha önce ulusal düzeyde çok sayıda özel turnuva, organizasyon ve şampiyonada kupa ve madalya kazandı.

ZONGULDAK’TA, tenis sporunun deneyimli 5 raketi Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilecek 16.Can Üner Senyör Takımlar Tenis Şampiyonası’na katılacak.

Antalya Manavgat’ta Senyör klasmanında +45 yaş kategorisinde raket sallayacak İlyas Çep, Halil Acar, Murat Hut, Süleyman Gezer ve Erhan Şeref Zonguldak’taki çalışmalarını tamamladı. Deniz Tenis İhtisas Kulübü kortlarında sıkı bir çalışma periyodundan geçen raketler, takım halinde şampiyonluk peşinde koşacak.

Daha önce ferdi olarak çok sayıda ulusal düzeyde özel turnuva, şampiyona ve organizasyonda dereceler elde eden veteran tenisçiler, bu kez takım halinde birincilik mücadelesi verecek. Katılımın bir hayli yoğun olduğu şampiyonada, +45 yaş kategorisinde 26 farklı takım yer alıyor.

Türkiye Tenis Federasyonu, 24 Mayıs’ta başlayıp 29 Mayıs’a dek sürecek olan şampiyonaya katılan takımları, oyuncu listelerini, maçların oynama şekli ve maç programını resmi internet sitesinden duyurdu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi