Futbolseverlerin Galatasaray ve Beşiktaş’ta forma giydiği dönemden çok iyi tanıdığı Ahmet Yıldırım, teknik direktör kimliğiyle Devrek’e ikinci kez misafir oldu. Ünlü teknik adam, 3.5 yıl önce olduğu gibi stattan yine üzgün ayrıldı.

Zonguldak Kömürspor’un 15’inci hafta maçında dün 0-0 berabere kaldığı Sarıyer’in teknik direktörü Ahmet Yıldırım, meslek kariyerinde ikinci kez konuk olduğu Devrek İlçe Stadı’ndan yine üzgün bir şekilde ayrıldı.

Galatasaray ve Beşiktaş’ta uzun yıllar forma giydikten sonra teknik direktörlüğe geçiş yapan Ahmet Yıldırım, Erzurumspor’daki görevinden yıllar sonra Sarıyer teknik direktörü olarak Zonguldak Kömürspor’a rakip oldu. 3,5 yıl arayla ikinci kez Zonguldak’a konuk gelen Yıldırım’ın maçları ilginçtir hep Devrek İlçe Stadı’nda denk geldi.

2016-2017 sezonunda Erzurumspor’u çalıştırırken Zonguldak deplasmanındaki maç, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda kapalı tribün çalışmaları nedeniyle Devrek İlçe Stadı’nda oynandı. Ahmet Yıldırım yönetiminde, Mert Nobre gibi yıldız futbolcuların bulunduğu ligin en popüler takımı Erzurumspor, Devrek’te ummadığı bir Zonguldak Kömürspor’la karşılaşmış ve sahadan 3-1 mağlup ayrılmıştı.

İlk Zonguldak deplasmanından eli boş ayrılan Ahmet Yıldırım, uzun aradan sonra bu kez Sarıyer teknik direktörü olarak Zonguldak’a konuk oldu. Normalde Karaelmas Kemal Köksal Stadı’ndaki maç, stattaki zemin yenileme çalışmaları nedeniyle Devrek İlçe Stadı’nda oynandı.

İkinci Zonguldak sınavında yine Devrek’te 3 puan mücadelesi veren Yıldırım, bir anlamda 3.5 yıl öncesinin rövanşı niteliğindeki maçta yine hüsrana uğradı. Karşısında dirençli bir Zonguldak Kömürspor bulan Yıldırım, Kırmızı-Lacivertli takımın savunmasını aşmakta zorlandı. Oyunun ikinci yarısında yaptığı oyuncu hamleleriyle skoru lehine çevirmek isteyen Sarıyerli teknik adamın bu çabaları sonuç vermedi.

Yıldırım, yıllar öncesi olduğu gibi 3 puan umut ettiği Zonguldak deplasmanından istediğini alamadan gitti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi