Süper Lig ekibi Galatasaray’ın taraftar gruplarından UltrAslan’ın Zonguldak temsilciliği, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehitlerimizi unutmadı.

Sosyal sorumluluk projeleriyle adını sıkça duyuran ultrAslan Zonguldak, yine anlamlı bir etkinlik projesi gerçekleştirdi. Zonguldak İl Koordinatörleri Serhat Kızılay ile Tarhan Öztabak’ın öncülük ettiği grup üyeleri, Çanakkale şehitleri için Acılık Hz. Ali Camii’nde Hatm-i Şerif duaları okutarak, Cuma namazı sonrası cemaate elleriyle ikramda bulundu.

Etkinlik sonrası gazetecilere konuşan Kızılay ve Öztabak, sosyal alanda sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini, bu doğrultuda 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü kapsamında şehitler için Hatm-i Şerif duaları okuttuklarını dile getirdi.

Vatan için hayatını kaybeden tüm şehitleri saygı ve minnetle andıklarını belirten ultrAslan üyeleri, “Büyük zaferin 106’ncı yıl dönümünü kutluyoruz. Bu vesileyle Başkomutan ve Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve saygı ile anıyoruz. Bu vatanın onlardan bize miras kaldığını unutmayacağız. Onlara minnettarız.” şeklinde konuştu.

Zonguldak’taki çalışmalarla ilgili bilgiler de aktaran sarı-kırmızılılar, ultrAslan Zonguldak olarak Zonguldak halkıyla iç içe olmayı ilke edindiklerini, ellerinden geldiğince ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Eğitim ve sosyal alanlarda okullarımızla içiçeyiz. Kütüphane çalışmaları, huzurevi ziyaretleri gibi faaliyetlerde beraber hareket ediyoruz. Böyle güzel ve anlamlı projelere imza atmış olmanın mutluğu içerisindeyiz. ultrAslan Zonguldak ailesi olarak sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz” şeklinde ifadelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi