Beşiktaş ve Fenerbahçe’de forma giyen eski Milli futbolcu Tümer Metin, memleketi Zonguldak’a geldi. Eski takımı Zonguldak Kömürspor'un idmanını ziyaret eden Metin heyecan yarattı.

2. Lig Beyaz grupta hafta sonu saha ve seyircisi önünde Kırklarelispor’u konuk edecek Zonguldak Kömürspor’un Çarşamba mesaisinde sürpriz konuğu vardı.

TRT Spor’da yorumculuk yapan ve geçtiğimiz günlerde Zonguldak Kömürspor Kulübü’yle ilgili “Ben o şehri alacağım. Biraz sabır” sözleriyle gündem yaratan eski Milli futbolcu Tümer Metin, lacivert-kırmızılı saat 13.30’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptığı idmanı ziyaret etti. İdmanın son bölümünü izledikten sonra futbolcularla toplantı yapan Metin, önemli ifadelerde bulundu.

Takımın futbolunu övdü, stat ve tesis konusuna değindi

TÜMER Metin, konuşmasında gençlerin mücadelesini yakından takip ettiğini, oynanan futbolun memnun edici olduğunu belirtti. Takımın ortaya koyduğu futbol ve mücadelenin Zonguldak’ı, formayı ve armayı değerli kılmak için önemli olduğunun altını çizen ünlü futbol adamı, destek konusunda elinden geleni yapacağını dile getirdi.

Tümer’in futbolculara hitaben konuşmasında, “Sergilemiş olduğunuz mücadeleden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ben de bu takımın formasını giydim. Giydiğiniz formanın değeri ve kıymeti oldukça büyük. Kıymetli bir sorumluluk üstlendiğinizi söylemek istiyorum. Şehri ve formayı değerli kılan bu takımın arkasında olacağım. Bu takımı önemsiyorum. Neticede benim de formasını giydiğim memleketimin takımı. Hepinize başarılar diliyorum” dediği belirtildi.

Eski Milli futbolcunun ayrıca, stat ve tesis konusuna da değindiği, özellikle stadın Zonguldak’a hiç yakışmadığını dile getirdiği ifade edilirken, şehrin ve Zonguldak Kömürspor’un yeni bir stadı hak ettiğinin altını çizdiği aktarıldı.

Tümer, idmanın ardından Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ı makamında ziyaret etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

 

Editör: Haber Merkezi