ZONGULDAK Kömürspor tribün grupları Ultras Elmas ile Genç Zonguldaklılar, 3 Kasım Pazar günü Samsunspor’la oynanacak 11’inci hafta maçında tek tribünde toplanacak. Grup ve tribün liderleri, birleşme kararını basın açıklamasıyla camiaya duyururken, tüm futbolseverleri takıma destek olmaya davet etti.

Ultras Elmas’tan Miraç Balcı, Bora Amasralı, Genç Zonguldaklılar’dan Taner Arslantürk, Zeki Beybeyoğlu ve Mustafa Yılmaz tribün birleşmesi kararını kamuoyuyla paylaştı.

Zorlu karşılaşma öncesi birlik-beraberlik mesajları veren tribün liderleri, güzel ve keyifli bir maçın kendilerini beklediğini, dolayısıyla Pazar günü saat 13.30’da 7’den 77’ye tüm herkesi Karaelmas Kemal Köksal Stadı’ndaki maça beklediklerini ifade etti.

Tek tribün, tek yumruk, tek pankartın karşılığı 3 puan olacak

ARMA İÇİN BİRLEŞİYORUZ

TRİBÜN liderlerinden Zeki Beybeyoğlu, takımın ilk 10 haftalık periyotta çok iyi neticeler aldığını, Samsunspor maçının kazanılması halinde play-off yolunun tamamıyla açılacağını dile getirerek, “Samsunspor maçı sezonun en zor ve en önemli maçlarından biri. Pazar günü oynayacağımız maç öncesi tribün liderleri olarak tek tribünde birleşme kararı aldık. Sol kapalıda Zonguldakspor pankartı arkasında toplanacağız. İlçe ve beldeleriyle birlikte tüm Zonguldaklı futbolseverleri maça bekliyoruz. Sloganımız, “Tek tribün, tem yumruk.” Bu birlikteliğin karşılığı 3 puan olacaktır” dedi.

Samsunspor maçının Play-Off yolunda kritik maçlarından biri olduğunun altını çizen Taner Arslantürk, “Rakibimiz taraftarıyla geliyor. Taraftar gücümüzü herkes görecek. Dolayısıyla birleşmenin mantıklı olacağını düşündük. Güzel bir tribün yapacağız. Taraftar grubu olarak bu maçtan alnımızın akıyla çıkacağız. Kazandığımız takdirde Play-Off yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Halkımız Pazar günü 90 dakikasını erteleyip, çocuğuyla, eşiyle, kardeşiyle maça gelsin. Sen, biz yok, Zonguldakspor var. Takımımız ne kadar başarılı olursa, şehir de o kadar gündeme gelir” diye konuştu.

Miraç Balcı, “Deplasmanlardaki birlik-beraberliği iç sahaya da taşıyacağız” sözleriyle başladığı konuşmasında, “İstedik ki hafta sonundaki önemli maçta iç içe olalım. Daha güçlü bir sesle tribün yapmak istiyoruz. Eminim ki stat dolacak. Taraftar olarak tribünde elimizden geleni yapacağız. Zonguldak, bir galibiyet sevinci daha yaşayacak” ifadelerine yer verdi.

Tribün birleşmesinin, taratfarlar arasında sağlanan birlik-beraberliğin sahaya olumlu yansıyacağı düşüncesi taşıyan Mustafa Yılmaz, “Bu birlikteliğin tek sebebi armadır. Arma için 90 dakika bağıracağız. Samsunspor’la 27 yıl aradan sonra Karadeniz derbisinde karşılaşacağız. Rakibimizin henüz mağlubiyeti yok. Zonguldak’ta ilk mağlubiyetini alacaktır. Güzel bir maç olacak.” şeklinde ifadelerde bulundu.

Son olarak söz alan Bora Amasralı, maça gelecek taraftar ve futbolseverlere seslenerek, “Bizim için önemli bir maç. Kazandığımız takdirde takımımız play-off yolunda çok önemli bir engeli geçmiş olacak. Pazar günü maça gelip de susan adam, memleketine ihanet etmiş olur. 90 dakika tek olup, takımımızı destekleyeceğiz” diye konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi