Süper Amatör Lig temsilcisi Çaycumaspor, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında transfere başladı. Sarı-Lacivertli yönetim, teknik direktör Uğur Terzi’nin hazırladığı transfer raporu doğrultusunda bugün 3 futbolcuyla anlaşma sağladı. Transferlerden biri mevcut kadroda yer alan Olgun Yücel, diğeri ikisi ise Gelikspor’dan Fatih Özkan ile Kilimli Belediyespor’dan Mert Danışmaz.

Çaycumaspor Kulübü, transferler için kulüp binasında imza töreni düzenledi. Başkan Teoman Temelkuran, yönetim kurulu üyeleri ve yardımcı antrenör Suat Kerçin'in yer aldığı törende, sarı-lacivertli formayı giyen transferler kendilerini Çaycumaspor'a bağlayan yapan imzayı attı.

Transfer perdesini genç ve dinamik futbolcularla aralayan Çaycumaspor’da hedef şampiyonluk olarak belirlendi. Başkan Temelkuran, profesyonel ve Bölgesel Amatör Lig tecrübesi olan gençlere güveninin tam olduğunu söyledi.

Yeni sezonda Çaycumaspor’un başarısı için ter dökecek futbolcular, ilçe takımını şampiyonluğa taşımak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını ifade etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi