Transfer sessiz takımı Zonguldak Kömürspor, yeni sezon kadrosu için düğmeye bastı. Yönetim, transfer listesinde yer alan futbolcularla bu hafta içinde tek tek masaya oturulacak.

ZONGULDAK Kömürspor transferde hareketli bir hafta geçirecek. Finansal kriz nedeniyle şuana kadar iç ve dış transferde sessizleri oynayan kulüp, Cuma’ya kadar transfer listesinde yer alan futbolcularla görüşme masasına oturacak. Uzun zamandır yönetimden bütçe konusunda haber bekleyen teknik direktör Serkan Afacan, belli miktardaki oluşturulan bütçe üzerine transfer çalışmalarını yürütmek için Zonguldak’a geliyor.

İç ve dış transferi bir arada yürütecek olan yönetim, Afacan hocayla koordineli yürütülecek transfer çalışmaları kapsamında yeni sezon kadrosunu şekillendirecek. İç transferde kaleci Sinan Ören ile Hakan Çelik’i öncelikli sıraya yazan yönetim, savunmanın kilit iki önemli ismini Zonguldak’a çağıracak. Zonguldak Kömürspor’a sıcak bakan bu iki futbolcunun transferinin ardından mevcut kadrodaki diğer futbolculara teklif götürülüp iskelet kadro oluşturulacak.

Yönetim ardından dış transfere yönelip gündemde yer alan futbolcularla görüşme gerçekleştirip kadroya dahil edecek. 2. Lig ekibinin gündeminde ağırlıklı olarak Süper Lig’de oynamış U21 futbolcuları var. Ayrıca teknik direktör Serkan Afacan’ın 2 ve 3. Ligde geçen sezon takip altında tuttuğu futbolcular ile menajerlerin mevkilere göre önerdiği nokta isimlerle anlaşma yoluna gidilecek.

Cuma gününe kadar kadroyu şekillendirmek isteyen Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarına 29 ya da 30 Ağustos’ta start verecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi