Süper Amatör Lig temsilcisi Kozlu Belediyespor hafta başında başladığı transferde durmak bilmiyor. Yeşil-Beyazlı yönetim, antrenör Turan Altıntaş’ın yeni sezon kadrosunda görmek istediği Zonguldaklı futbolcular Oğuz Küçük ile Onur Köksal Öztorun’u renklerine bağladı. Orta sahanın iki önemli ismi, bugün kendilerini yeşil-beyazlı yapan imzayı attı. İmza töreninde, İkinci Başkan Deniz Yayalar, Futbol Şube Sorumlusu Şaban Kobalas, antrenör Turan Altıntaş ve kaleci antrenörü Basri Kocabaşoğlu yer aldı.

Kozlu Belediyespor’un Süper Amatör Lige çıkmasında önemli rolü bulunan iki deneyim, yeniden yeşil-beyazlı formayı giyecek olmanın mutluluğu içinde. Yenilenen kadroyla yeni sezona daha güçlü girecek olan yeşil-beyazlı takımla bir şampiyonluk daha yaşayıp Bölgesel Amatör Lige çıkmak istediklerine vurgu yapan ikili, hedefe ulaşmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını kaydetti.

Transferin hareketli kulübü, bu iki transfer öncesi son 4 günde kaleci Burak Sezer, sağ kanat Ali Koçaklı ve orta saha Emrah Ergür'ü kadrosuna katmıştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi