Kilimli Belediyespor’un transfer şovu sürüyor. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek sarı-siyahlı takım, 2’si Trabzonspor’dan yetişme 4 genç futbolcuyla anlaşmaya vardı.

GEÇEN hafta iç ve dış transferde 7 futbolcuyla anlaşmaya varan Kilimli Belediyespor, dış transferde 4 futbolcu daha aldı. Kulüp Başkanı Musa Bahadır ile Genel Menajer Coşkun Akdeniz’in Trabzon’da bizzat yürüttüğü transfer çalışmaları problemsiz bir şekilde ilerliyor.

Başkan Bahadır ve Akdeniz, bugün 4 futbolcuyla daha anlaşma sağladı. 2’si Trabzonspor altyapısından yetişen futbolcuların yaş ortalaması 20. Şartlarda sağlanan anlaşma üzerine Kilimli Belediyespor, Karasamsunspor’dan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Rıdvan Dilli, 1461 Trabzon’dan 18 yaşındaki stoper Recep Kara, Beşikdüzüspor’dan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Berkay Bektaş ve Samsun Ladik Belediyespor’dan 22 yaşındaki sol açık Mehmet Kahyaoğlu’nu renklerine bağladı. Söz konusu futbolculardan Mehmet ile Recep Trabzonspor’dan, Rıdvan ile Berkay ise Beşikdüzüspor’dan yetişme.

Mehmet, geçen sezon ki mevcut kadroda yer alan Volkan Batman’la birlikte 2015 yılında Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nda finalde Brezilya’yı 2-1 yenerek Dünya şampiyonu olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi'nde birlikte oynadı. Trabzonspor'un altyapısında 8 yıl geçiren Mehmet, daha sonra Sinopspor ve Ladik Belediyespor’da oynadı. Yeni transferin Bölgesel Amatör Ligde 9, U21’de 20, Türkiye Kupası’nda 2, Akademi Ligleri’nde 93 maçı var.

Kilimli Belediyespor, bu 4 futbolcu dışında şuana kadar iç transferde Volkan Batman, dış transferde ise Zonguldak Kömürsporlu eski kaleci Mustafa Söylemez ve stoper Rıdvan Coşkun, Yüksekova Belediyespor’dan Ceyhun Yazar ile Şehmuz Durak, Akçakocaspor’dan Okan Çelik, Orhangazi Gençlerbirliği’nde Mazlum Başaran’ı kadrosuna dahil etti. HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi