Zonguldak Kömürspor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadı, 5 Eylül’de başlayacak 2021-2022 futbol sezonu öncesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilisi tarafından denetlendi.

Sabah saatlerinde Ankara’dan gelen denetleme ekibi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki statta, tribünler, soyunma odaları, giriş-çıkışlar ve stat çevresinde incelemelerde bulundu. TFF yetkilisine, Karaelmas Kemal Köksal Stadı Sorumlusu Zeki Karadoğan ile Gençlik Spor Yatırım İnşaat ve İşletmeler Şube Müdürü vekili Gökhan Söylemez eşlik etti.

Denetlemeler sırasında tespit edilen ufak tefek eksiklikler, lige kadar giderilmek suretiyle not alındı. Bunun dışında ciddi manada bir eksikliğe rastlanılmadı. Mevcut haliyle 2. Lig müsabakalarına hazır olan Karaelmas Kemal Köksal Stadı, yapılacak son rötuşlarla birlikte sezona eksiksiz bir şekilde girecek.

Tribünleri, soyunma odaları ve çevre düzenlemesiyle geçer not alan Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın yenilenen zemini de önümüzdeki günlerde yine TFF tarafından incelenecek. 

Karaelmas Kemal Köksal Stadı, 5 Eylül Pazar günü Zonguldak Kömürspor-Akhisarspor arasında oynanacak 2. Lig müsabakasıyla, kapılarını 1.5 yıl aradan sonra futbola açacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi