Zonguldak İl Futbol Disiplin Kurulu haftalık olağan toplantısını yaptı. Hikmet Yücel başkanlığında toplanan Kurul, Birinci Amatör Küme Ereğli B grubunda 7 Nisan’da Balıspor ile Kandilli Belediyespor arasında oynanan ve Balıspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona eren 12’nci hafta maçının ardından çıkan olaylara karışan futbolcularla ilgili kararını verdi.

Hakem ve gözlemci raporlarını inceleyen Kurul, Kandilli Belediyespor'dan Ömer Sevinç, Mustafa Arslan ve Sinan Gündoğdu’yu 8, Çağatay Tokgöz ile Barış Çift’i 6, Alihan Çilingir’i 3, Ömer Gündoğdu’yu 2 maçla cezalandırdı. Yine Kandilli Belediyespor’dan Tahsin Erbil’e 150 gün hak mahrumiyeti cezası uygulanırken, Balıspor’dan Mete Yağız'a 6 maç ceza verildi.

Bu isimlerin yanı sıra Bayatspor’dan Hasan Can Dilaver, Sücüllü Yalıboyuspor’dan Talha Aydın, Ortacıspor’dan Oğuz Kaan Çetin, İnağzıspor’dan Orhan Tiryaki, Sarayspor’dah Mehmet Polat Toplu 1 maç, Zonguldak Ereğlispor’dan Ali Emre Arslan, Gelikspor’dan Gehmi Yarımbaş, Kdz. Ereğli Genç Yıldızspor’dan Mehmet Cemal Yılmaz ile Taha Dönmez, Kilimli Belediyespor’dan Adem Esat Velioğlu, Ereğli Demirspor’dan Arda Ersoy 2 maç, Karadonspor’dan Kadircan Yıldız 3 maç, Çaydamarspor’dan Ersin Nalbant ile Deniz Arda Kaya, Çaycumaspor’dan Arda Mosmos, Alaplı Belediyespor’dan Mehmet Türkoğlu, Ereğli Göztepespor’dan Recep Demirezen ile Metehan Arasoğlu 5 maç ceza aldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi