Zonguldak Kömürspor’un iç transferde yeniden anlaşmaya vardığı Emre Kara, yeni sezonda daha iyi bir Emre Kara ve daha iyi bir Zonguldak Kömürspor sözü verdi.

Elmas’ın tecrübeli sol kenarı, 3’üncü sezona hazırlandığı kırmızı-lacivertli takımla çalışmalarını sürdürüyor. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan idmanın ardından idmanı takip eden spor medyasıyla kısa bir süre sohbet eden 33 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda performansını yukarıya çıkarıp takıma daha fazla katkı sağlayacağını söyledi.

Geçen sezon performans yönünden yüzde 50-60 seviyesinde kaldığını, yeni sezonda bu seviyeyi yüzde 90-100 seviyesine çıkaracağını belirten Kara, “Tekrar Zonguldak Kömürspor’da olduğum için mutluyum. Bir çok teklif olmasına rağmen Zonguldak Kömürspor’u tercih ettim. Burası artık benim evim gibi” dedi.

Geçen sezon sergilediği performanstan memnun olmadığının altını çizen Emre Kara, “Geride kalan sezonda yüzde 50-60 seviyesinde kalan bir performansla oynadım. Her maç istediğimi veremedim. Bazı maçlar iyiydim, üst seviye oynadım ama istikrar anlamında zayıf kaldım. Yeni sezon daha iyi olacak. Performansımı yüzde 90-100’lere çıkaracağım. İyi bir sezon geçireceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.

"ZONGULDAK KÖMÜRSPOR YUKARILARI HAK EDİYOR"

Yeni sezonda yukarılara oynamak, Play-Off yarışının içinde olmak istediğini dile getiren Elmas’ın tecrübeli ismi, “Geçen sezon ki iskelet kadromuz korundu. Çoğunluk takımda kaldı. Ben de bu futbolculardan biriyim. Dışarıdan 4-5 tane oynayacak düzeyde faydalı oyuncu gelirse bu takım Play-Off oynar. Zaten artık Play-Off’u hak ettiğimizi düşünüyorum” ifadelerinde bulundu.

Kara, takımda kalması üzerinde olumlu yorumlarda bulunan taraftara çok teşekkür ederken, “Onlara daha iyi bir Emre Kara, daha iyi bir Zonguldak Kömürspor izlettirme sözü veriyorum” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi