Bölgesel Amatör Ligin yeni takımı Kozlu Belediyespor transfere çok hızlı giriş yaptı. İlk transfer hamlesini Silivrispor’un golcüsü Engin Gülle ile yapan yeşil-beyazlı ekibin bu seferki hamlesi 1 numaralı mevki için oldu. Kozlu yönetimi, teknik direktör Harun Aydoslu’nun raporu doğrultusunda 30 yaşındaki kaleci Can Avcı’yla şartlarda anlaşmaya vardı. Can Avcı, bu hafta içinde resmen yeşil-beyaz olacak.

Uzun kalecilik kariyerinde çok önemli takımlarda oynayan, 2018-2019 sezonunda Ereğli Belediyespor, geçen sezon Kilimli Belediyespor’un kalesini koruyan Avcı, 3’üncü Zonguldak döneminde bu kez Kozlu Belediyespor’un başarısı için ter dökecek.

Profesyonel bir kariyere sahip aynı zamanda yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde büyük bir deneyimi bulunan Can Avcı’nın kalecilik geçmişinde Kahramanmaraş Belediyespor, Batman Petrolspor, 68 Yeni Aksarayspor, Yeni Diyarbakırspor, Kırıkhanspor, Diyarbekirspor, Bayburt Grup Özel İdarespor, Bergama Belediyespor, TM Kırıkkalespor, Nevşehir Gençlikspor, Ereğli Belediyespor, Somaspor, Cizre Serhatspor, 1074 Çankırıspor, S. Kapadokyaspor ve son olarak Kilimli Belediyespor tecrübeleri yaşadı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi