Bölgesel Amatör Lig’de 2022-2023 sezonu hazırlıklarını sürdüren Devrek Belediyespor, kadroya takviyelere devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar, kritik mevkilerden biri olarak gördüğü 1 numara için Bursa doğumlu kaleci İlyas Burak Sağkan’ı renklerine bağladı.

Zonguldak’ta daha önce Ereğli Belediyespor’da forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, ikinci Zonguldak serüveninde kalesini koruyacağı Devrek Belediyespor’un hedef takım olduğunu, yeni sezona dair en büyük hayalinin kırmızı-beyazlı renkler altında şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

Bölgesel Amatör Ligde çok sayıda maça çıkan ayrıca TFF 2. Lig ve TFF 3.Lig olmak üzere profesyonel lig geçmişi de bulunan Sağkan, geçen sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Bursa Görükle Belediyespor’da oynadı.

Tecrübeli 1 numaranın, daha önce Oyak Renault, Kütahyaspor, Bayrampaşa, Halide Edipe Adıvarspor, Niğde Belediyespor, Batman Petrolspor, Tire 1922 Spor, Çerkezköy Doğanspor, Ereğli Belediyespor, Yıldırım Belediyespor, Zaferspor, Anadolu Üniversitesi deneyimleri var.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi