2. Lig Kırmızı grup temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da bir ayrılık daha... Haftanın ilk mesai gününde stoper Oğuzhan Yazıcı’nın ayrılık mesajıyla büyük sürpriz yaşayan kırmızı-lacivertliler, bu kez sağ kanadın etkili isimlerinden Ömer Talha Nergiz’in ayrılık paylaşımıyla beklenmedik ikinci bir sürprizle karşılaştı.

Sezon başında 76 Iğdır Belediyespor’dan transfer edilen Nergiz, kırmızı-lacivertli takımda, geride kalan 17 maçın 11’inde forma giydi. Bu maçların 6’sında ilk onbirde şans bulan, en son ilk 11’ini 9 Ekim’de Kastamonuspor maçında oynayan, sonraki Ankara Demirspor, Sarıyer ve Bucaspor 1928 maçlarında oyuna ikinci yarıda dahil olan sağ kanat oyuncusu, geçtiğimiz Pazar günü Uşakspor’la deplasmanda oynanan 17’nci hafta maçının 20 kişilik kadrosunda yer almadı. Ömer Talha, bu maç öncesi son iki idmana da çıkmamıştı.

Son haftalarda ilk 11’de yer bulamaması üzerine moral-motivasyon yönünden büyük kayıp yaşayan ve antrenmanlarda da mutsuz olduğu her halinden anlaşılan genç sağ kenar, ilk yarının bitmesine iki hafta kala Zonguldak Kömürspor’a veda etti.

Ayrılığa ilişkin yaptığı paylaşımda Nergiz, “Zonguldak Kömürspor’la oyan sözleşmemi karşılıklı anlaşarak feshetmiş bulunmaktayım. Bundan sonra ki süreçte her iki tarafa da başarılar diler, her şey için teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

Zonguldak Kömürspor'u iç saha ve deplasman maçlarında hiç yalnız bırakmayan taraftar, takım iyi yolda ilerlerken yaşanılan sürpriz ayrılıkların nedenini çok merak ediyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi