2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un iç saha maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda taraftara kapalı olan açık tribünlerde incelemede bulunuldu.

Tribünü çevreleyen duvarlarda meydana gelen çatlak ve açılmalar nedeniyle çökme riski taşıyan, hatta kale arkasının üst kısmında yer yer kaymaların meydana geldiği açık tribün, taşıdığı risk nedeniyle sezon başında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan rapor üzerine taraftara kapatılmıştı.

Lig devam ettiği için iyileştirme çalışmalarının ötelendiği açık tribün, bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından bir kez daha gözden geçirildi.

Zonguldak Kömürspor Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk’ün de yer aldığı incelemeler sırasında açık tribünde risk taşıyan kısımlarla ilgili tespitlerde bulunuldu. Risklidir raporu hazırlandığı sezon başından bu yana iyileştirmeye yönelik herhangi bir çalışmanın yapılmadığı tribünün taraftara açılmasının çok zor olduğu görüldü.

Zonguldak Kömürspor Kulübü ve taraftar, açık tribünün mevcut kapalı tribün gibi yeniden yapılmasını ya da en kısa sürede iyileştirilerek tekrar taraftara açılmasını istiyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi