Zonguldak Kömürspor’un tribündeki en büyük gücü taraftarın öncü liderleri, Pazar günü oynanacak 1922 Konyaspor maçı öncesi idmanı ziyaret edip teknik ekip ve futbolculara moral verdi.

Kısa bir süre önce Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kuran tribün liderleri, ligde zor günler geçiren Zonguldak Kömürspor’a moral ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Cevat Laçin ile yönetim kurulu üyeleri Miraç Balcı, Taner Arslantürk, Zeki Beybeyoğlu, Bora Amasralı, Sercan Akar ve Alper Kadir İnan, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda gerçekleştirilen idmana bir tepsi baklava ile geldi. İdman öncesi teknik ekip ve futbolcuları bir araya toplayıp moral veren dernek yönetimi bu sırada tatlı ikramında bulundu.

Başkan Cevat Laçin, yıllarca tribüne yön veren kişiler olarak Zonguldak Kömürspor’un iyi ve kötü günde yanında olduklarını söyledi. Takımın kötü bir süreçten geçtiğini ve moral desteğine çok ihtiyaç duyduğunun farkında olduklarının kaydeden Laçin, ziyareti bu doğrultuda hem tribün lideri unvanı, hem de dernek yönetimi sıfatı ile gerçekleştirdiklerini belirtti.

İçinde bulunulan dönemin camianın birbirine daha sıkı sarılma dönemi olduğunun altını çizen Başkan, “Kötü bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte herkes takımın yanında olmalı. Tribün liderleri olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Takımımızın moral desteğine ihtiyacı var. Bu iş bir galibiyete bakar. Futbolcu kardeşlerimize güvenimiz tam. Her daim onların ve teknik ekibimizin yanındayız. Hafta sonu Konyaspor maçında tribünde tam destek olacağız. Beklentimiz galibiyet. Takıma inancımız sonsuz. Bu maçın çıkış olacağına inanıyoruz” şeklinde ifadelerde bulundu.

Laçin’in bu sözlerinin ardından futbolcular, Konyaspor karşısında galip geleceklerinin sözünü verdi. Kaptan Sinan ile Hakan Çevik, alınacak 3 puanı taraftara armağan edeceklerini belirtirken, teknik direktör Şenol Demir ziyaret ve moral desteğinden dolayı Laçin ve arkadaşlarına teşekkür etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi