Kilimli Belediyespor karlı bir haftayı geride bıraktı. İstasyon Gemiciler’i 3-1’le geçen sarı-siyahlı takım, takipçileri Alaplı ile Gelik’in aralarındaki maçta berabere kalması üzerine puan farkını açtı.

SÜPER Amatör Ligde 13’üncü hafta tamamlandı. Haftayı galibiyetle kapatan lider Kilimli Belediyespor, Gelikspor ile Alaplı Belediyespor arasındaki mücadelenin 3-3 sonuçlanması üzerine puan avantajı yakaladı. Hafta itibariyle sarı-siyahlı takım, puan farkını ikinci Gelikspor’la 3, üçüncü Alaplı Belediyespor’la 6’ya çıkardı.

32 puanla ligin ilk sırasında yer alan Kilimli Belediyespor’un ardından 29 puanla Gelikspor, 26 puanla Alaplı Belediyespor geliyor.

ÜST ÜSTTE HİÇ YENİLMEDEN 8 GALİBİYET

İLK 6 haftada inişli çıkışlı bir grafik çizen Kilimli Belediyespor, 7’nci haftada Alaplı Belediyespor maçıyla birlikte büyük bir çıkış yakaladı. 4-3 kazandığı bu maçla galibiyet serisinin ilk adımını atan sarı-siyahlı lider, sonrasında Çates Işıkspor’u 4-0, Yenimahallespor’u 2-1, Akınspor’u 5-1, Çaydeğirmeni Belediyespor’u 2-1, Gelikspor’u 2-1, İhsaniyespor’u 6-0 ve İstasyon Gemicilerspor’u 3-1 mağlup etti.

İlk3’ü oluşturan bu takımlarından ardından puantaj sıralaması ilginç bir hal aldı. İkinci yarıda oynadığı iki maçı da kazanan Yenimahallespor 22 puanla 4’üncü sırada yer alırken, Çaydeğirmeni Belediyespor, Perşembe Belediyespor ve Çaycumaspor 20’şer puanla 5, 6 ve 7’nci sırayı paylaşıyor. Bu takımları 16 puanla İstasyon Gemiciler ile 14 puanla Çates Işıkspor takip ediyor.

Puantajda düşme hattını oluşturan son 3 basamakta ise Muslu Belediyespor, İhsaniyespor ve Akınspor var. Muslu 9, İhsaniye 9, Akın 4 puana sahip.

TOPLU SONUÇLAR

Muslu Belediyespor-Çaycumaspor: 1-4

Çates Işıkspor-Çaydeğirmeni Belediyespor:2-2

Yenimahallespor-Akınspor:1-0

Kilimli Belediyespor-İstasyon Gemicilerspor:3-1

Alaplı Belediyespor-Gelikspor:3-3

Perşembe Belediyespor-İhsaniyespor:3-2

HAFTANIN MAÇLARI

Muslu Belediyespor-Kilimli Belediyespor

İstasyon Gemicilerspor-Perşembe Belediyespor

İhsaniyespor-Alaplı Belediyespor

Gelikspor-Çates Işıkspor

Çaydeğirmeni Belediyespor-Yenimahalle

Çaycumaspor-Akınspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi