*** Perşembe günü açtığı transfer sezonuna hızlı giriş yapan Muslu Belediyespor, savunmaya bir transfer daha gerçekleştirdi.

SÜPER Amatör Lig takımlarından Muslu Belediyespor’da transfer hareketliliği sürüyor. Transfer sezonunu Perşembe günü açan Muslu ekibi, 3 günde 5’inci transferini gerçekleştirdi.

Transferi stoper Hakan Ateş ve forvet Burak Eliçek’le açan Süper Amatör Lig ekibi, ardından Çaycumaspor’dan kaleci Tolga Karavuz ile Kozlu Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Saffetcan Budak’ı kadrosuna dahil etti.

Yaptığı transferlerle spor kamuoyunda biran da dikkatleri üzerine çeken Muslu Belediyespor Kulübü, dün akşam bir transfer daha bitirdi. Geçen sezon Birinci Amatör Küme’de şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselen Çates Işıkspor’un değişilmez isimleri arasında yer alan stoper Yiğitcan Kurtman’la şartlarda anlaşan Muslu, savunma hattını güçlendirdi. 26 yaşındaki stoper, geçen sezon ki Birinci Amatör Küme şampiyonluğunun ardından bir şampiyonluk da yeni takımıyla Süper Amatör Ligde yaşamak istiyor.

Hakan Ateş’ten sonra stoper mevkii için Yiğitcan’la bir nokta atış daha yapan Muslu Belediyespor yönetimi, antrenör Serkan Bankoğlu’nun hazırladığı rapora göre transfere devam edecek.

12 yıllık futbol geçmişi bulunan Yiğitcan, 8 yıl Polisgücüspor’da oynarken, 2 yıl Zonguldak Belediyespor, 1 yıl Üzülmezspor,1 yıl da Çates Işıkspor’da geçirdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi