Süper Amatör Lig takımlarından Alaplı Belediyespor’dan ses getirecek transfer... 2022-2023 sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Sarı-Mavi kulüp, Ereğlili deneyim Serbay Aydın’ı transfer etti. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, bugün yapılan görüşme neticesinde sarı-mavi yönetimle kesin olarak anlaşmaya vardı.

Alaplı Belediyespor’la yeni bir serüvene başlayacak olan Serbay Aydın, geride kalan 2021-2022 sezonunu Bölgesel Amatör Lig ekibi Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor’da tamamladı. Kastamonu ekibinde 11 maçta forma giyen Ereğlili tecrübe, öncesinde Ereğli Belediyespor formasıyla uzun yıllar yine Bölgesel Amatör Ligde top koşturdu.

Serbay transferiyle orta sahayı güçlendiren Alaplı Belediyespor, takımı taşıyacak, deneyim sahibi futbolcuların transferlerine devam edecek. Güçlü ve kaliteli bir kadro oluşturup yıllardır hedeflediği kurduğu fakat bir türlü çıkamadığı Bölgesel Amatör Lig hedefine ulaşmak isteyen Alaplı Belediyespor’un sahip olduğu bu düşünce, camiada şimdiden büyük bir heyecan oluşturdu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi