BİRİNCİ Amatör Küme’de bu sezon Kozlu Belediyespor’u şampiyon yaparak Süper Amatör Lige çıkaran 5 futbolcu, Süper Amatör Ligde düşmeme mücadelesi veren İhsaniyespor’a transfer oldu. Şampiyonlar, bu kez Süper Amatör Lig ekibini ligden düşürmemek için ter dökecek.

Birinci Amatör Küme Merkez B grubunda grup ve play-off aşamasında oynadığı 16 maçı kazanarak yenilgisiz Süper Amatör Lige yükselen Kozlu Belediyespor, “namağlup şampiyon” unvanıyla bir ilki başardı. Gelecek sezon bir yıl aradan sonra Süper Amatör Ligde mücadele edecek kulüp, kadrosundaki 5 önemli oyuncuyu Süper Amatör Ligde düşmeme mücadelesi veren bir başka Kozlu temsilcisi İhsaniyespor’a verdi. Çarşamba günü oynanan Play-Off final rövanş maçıyla sona eren sezonun ardından boşa çıkan futbolculardan Gökhan Zülfikaroğlu, Ali Afsat Aydın, Oğuz Küçük, Onur Köksal Öztorun ve Cankay Altıntaş, aynı sezon içinde ikinci transfer hakkını kullanarak İhsaniyespor’a geçiş yaptı. Birinci Amatör Küme’den sonra sezona Süper Amatör Lig ile devam edecek futbolcular, sezon bitiminde yeniden Kozlu Belediyespor’a dönüş yapacak.

İmzalar atıldı, lisanslar çıktı

Sarı-Yeşilli kulüp, yeni transferler için imza töreni düzenledi. Kulüp Başkanı Mehmet Akardaş’ın huzurunda kendilerini İhsaniyespor’a bağlayan imzayı atan şampiyon futbolcular, sarı-yeşilli takımı ligden düşürmeme sözü verdi. Törene, okulda olduğu için genç oyuncu Cankay katılamadı.

Lisansları bugün itibariyle çıkarılan futbolcular, ilk maçlarını Pazar günü Çatalağzı deplasmanında düşme hattının sadece 3 puan önünde olan Çates Işıkspor’a karşı oynayacak.

9 puanla 11'inci sırada yer alan İhsaniyespor, Işıkspor deplasmanı sonrası Yenimahallespor, Akınspor, Çaydeğirmeni Belediyespor, Gelikspor, Çaycumaspor, İstasyon Gemicilerspor, Muslu Belediyespor’la karşılaşacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi