SÜPER Amatör Lig takımlarından İhsaniyespor, yaklaşan yeni sezon öncesi kongre yaptı. Mevcut başkan Mehmet Akardaş görevine devam ederken, yönetim kurulunu Alkan Topal, Mehmet Öz, Ömer Emirzeoğlu, Tolgacan Baklacı, Çetin Türkel ve Adem Çetin’den oluşturdu.

Genç başkan, kongrenin ardından 29 Eylül’de başlayacak 2019-2020 sezonu için kolları sıvadı. Takımı yine mevcut antrenör Fethi Cinal ile Zonguldaksporlu eski futbolcu Ömür Emirzeoğlu’na emanet eden Akardaş, transfer dosyasını iki-üç gün içinde açacak.

Geçen sezonu 32 puanla 7’nci tamamlayan İhsaniyespor’da yeni sezon hedefi ilk 5. Başkan Akardaş, ilk 5’i zorlayacak bir takım için transferde nokta atışlar yapacak.

Sarı-Yeşilli kulübün başkanı, ŞAFAK spora yaptığı yeni sezon değerlendirmesinde, “Uzun aradan sonra tüm kulüpler gibi biz de yeni sezon heyecanı içindeyiz. Kongremizi yaptık, hocamızla yeniden devam kararı aldık. Sıra şimdi transferde. Transferlerimizi ilk 5 hedefine göre yapacağız. Semt takımı olarak geçen sezonu 7’nci bitirmiştik. Yeni sezonda ilk 5’in içinde olmak istiyoruz. Şuanda görüşme halinde olduğumuz futbolcular var. Kolej takımı diye tabir edilen genç, sempatik, mütevazi ve hedefe oynayacak bir kadro oluşturacağız” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi