Birinci Amatör Küme Merkez ve Çaycuma grubundan Süper Amatör Lige yükselecek takımların belli olacağı Play-Off etabında ilk hafta maçları oynandı. Merkezde, Elvanpazarcıkspor ile Capeti Merkez Atölyesispor, Çaycuma’da Gökçebeyspor ile Sefercikspor galibiyetle başladı.

Merkez grubunda Elvanpazarcıkspor ile Tersanespor karşılaştı. Grup aşamasını namağlup unvanla bitiren iki takımın mücadelesi büyük çekişmeye sahne oldu. Tersanespor 1’inci dakikada penaltı golüyle skor üstünlüğünü yakaladı, Elvanpazarcıkspor 17 ve 20’nci dakikalarda bulduğu peş peşe gollerle skoru lehine çevirdi. Karşılaşma bu skorla sona erdi. Kırmızı-Beyazlı takım, grup aşamasından bu yana üst üstte 13’üncü maçını yenilgi almadan kapatarak ‘namağlup’ unvanını sürdürdü.  Bu iki takım grup aşamasında iki kez karşı karşıya gelmiş, her iki mücadele de 1-1 ve 0-0’lık skorlarla berabere sonuçlanmıştı.

Grup aşamasındaki yarışı Play-Off etabına taşıyan Capeti Merkez Atölyesispor ile İnağzıspor arasındaki rekabette kazanan takım Merkez Atölyesispor oldu. 2-0’lık skorla neticeye varan Merkez ekibi, rakibi karşısında ilk galibiyetini almış oldu. İki takım arasında grupta oynanan maçları 2-1 ve 1-0’la İnağzıspor kazanmıştı.

Çaycuma grubunda Sefercikspor, Saltukovaspor’u iki farklı skorla yendi. Bu iki takım grup aşamasında da birbirlerine rakip olmuş, karşılıklı oynanan maçların ilki Saltukovaspor’un 2-1 üstünlüğüyle sonuçlanmış, ikincisi ise 1-1 berabere sona ermişti.

Gökçebeyspor, grup aşamasındaki rakibi Kayıkçılar Gençlerbirliği’yle Play-Off ilk maçında karşılaştı. Mavi-Beyazlı takım istediği galibiyete 3-1’lik skorla ulaştı. Gökçebey temsilcisi, grupta iki kez karşı karşıya geldiği Çaycuma ekibiyle ilk maçta 4-4 berabere kalmış, ikinci maçı 4-1 kazanmıştı.

İlk haftası Elvanpazarcıkspor, Capeti Merkez Atölyesispor, Gökçebeyspor ve Sefercikspor’un galibiyetiyle geride kalan Play-Off’ta iki ve üçüncü maçlar sonunda şampiyonlar belli olacak. Tek devreli lig usulünün uygulandığı Play-Off’ta, ikinci hafta maçları Merkez’de Capeti Merkez Atölyesi-Elvan Pazarcıkspor, Tersanespor-İnağzıspor, Çaycuma’da Saltukovaspor-Gökçebeyspor, Kayıkçılar Gençlerbirliği-Sefercikspor arasında oynanacak.

MERKEZ GRUBU

Elvanpazarcıkspor-Tersanespor: 2-1

Capeti Merkez Atölyesi-İnağzıspor: 2-0

HAFTANIN MAÇLARI

Capeti Merkez Atölyesi-Elvan Pazarcıkspor

Tersanespor-İnağzıspor

ÇAYCUMA GRUBU

Sefercikspor-Saltukovaspor: 2-0

Gökçebey-Kayıkçılar Gençlerbirliği: 3-1

HAFTANIN MAÇLARI

Saltukovaspor-Gökçebeyspor

Kayıkçılar Gençlerbirliği-Sefercikspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi