SÜPER Amatör Ligde 3’üncü hafta maçları oynandı. Ereğli, Kilimli, Çaycuma ve Çatalağzı’ndaki maçlarda 18 gol atılırken, 4 takım galibiyet sevinci yaşadı, 2 maç berabere sona erdi. Alaplı Belediyespor, Çaycumaspor, İstasyon Gemicilerspor ve Ereğli Yenimahallespor haftayı 3 puanla kapatan takımlar oldu. 1-1 biten Kilimli-Muslu maçı ile 0-0 biten Çates Işık-Gelik maçında puanlar paylaşıldı.

Bu hafta ilkler yaşandı. Haftaya 2’de 2’lik seriyle giren Perşembe Belediyespor ilk mağlubiyetini, Kilimli Belediyespor ilk beraberliğini aldı. Perşembe’yi 4-2’le geçen İstasyon Gemiciler, haftanın sürprizine imza atarken, ilk 3 puanını hanesine yazdırdı.

Şampiyon adayı Kilimli Belediyespor, Muslu Belediyespor karşısında beraberliği 90+7’de kurtardı. Bir başka şampiyon adayı Gelikspor da Çates Işıkspor’la golsüz berabere kalarak önemli 2 puan bıraktı. Ligin yeni takımı Çates Işıkspor, oynadığı 3’üncü maçını da berabere skorla kapattı. Çatalağzı ekibi, 3’te 3’lük beraberlik serisiyle ilginç bir istatistik tutturdu.

3’üncü hafta sonuçlarının ardından Kilimli Belediyespor 7 puanla liderliğe yükseldi. Sarı-Siyahlı lideri, 6’şar puanla Alaplı Belediyespor, Perşembe Belediyespor, Ereğli Yenimahallespor ve Çaycumaspor izliyor. Kozlu İhsaniyespor, bu haftayı da puansız kapattı. Sarı-Yeşilli takım ligin puansız tek takımı olarak son sıraya demirledi.

TOPLU SONUÇLAR

Alaplı Belediyespor-İhsaniyespor: 6-0

Kilimli Belediyespor-Muslu Belediyespor: 1-1

Ereğli Akınspor-Çaycumaspor: 1-2

Perşembe Belediyespor-İstasyon Gemicilerspor: 2-4

Çates Işıkspor-Gelikspor:0-0

Ereğli Yenimahalle-Çaydeğirmeni Belediye:1-0

HAFTANIN MAÇLARI (19-20 Ekim)

İstasyon Gemicilerspor-Alaplı Belediyespor

Muslu Belediyespor-Perşembe Belediyespor

Çaydeğirmeni Belediyespor-Ereğli Akınspor

Gelikspor-Ereğli Yenimahallespor

İhsaniyespor-Çates Işıkspor

Çaycumaspor-Kilimli Belediyespor

PUAN DURUMU

1-Kilimli Belediyespor:7

2-Alaplı Belediyespor:6

3-Perşembe Belediyespor:6

4- Ereğli Yenimahalle: 6

5-Çaycumaspor:6

6-Ereğli Akınspor:4

7- Muslu Belediyespor:4

8-Gelikspor: 4

9-Çates Işıkspor: 3

10-İstasyon Gemicilerspor:3

11-Çaydeğirmeni Belediyespor:1

12- İhsaniyespor:0

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi