Süper Amatör Ligde klasman gruplarında heyecan sürüyor. Üstte ve altta büyük bir yarışın yaşandığı lig mücadelesinde 6’ncı haftaya girildi. Her iki grupta maçların tamamı 28 Kasım Pazar günü oynanacak.

Geride kalan 5 haftalık periyodu kayıp vermeden yenilgisiz unvanla geçen A grubu lideri Kozlu Belediyespor ile B grubu lideri Gelikspor bu hafta maç yapmayacak. Kozlu Belediyespor 7 takımlı fikstür gereği BAY geçerken, Gelikspor ligden çekilen Muslu Belediyespor’la karşılaşacağı için oynamadan 3 puan alacak.

BAY geçmesine rağmen Kozlu Belediyespor liderliğini sürdürecek. Bu sırada grupta Ereğli Yenimahallespor-Alaplı Belediyespor, Gülüç Belediyespor-Ereğli Akınspor, Kozlu İhsaniyespor-Üzülmezspor maçları oynanacak.

B grubu lideri Gelikspor, oynamadan 3 puan alacağı haftada puanını otomatikman 18’e çıkarıp açık ara liderliğine devam edecek. Gruptaki diğer maçlarda Çaydeğirmeni Belediyespor-Perşembe Belediyespor, İstasyon Gemicilerspor-Çaycumaspor karşı karşıya gelecek.

Öte taraftan, Kandilli, Alaplı, Kozlu, Çaydeğirmeni ve Çaycuma’nın ev sahipliği yapacağı birbirinden zorlu ve çekişmeli maçlarda görev yapacak hakemler belli oldu. Zonguldak İl Hakem Kurulu tarafından yapılan görevlendirmeler doğrultusunda haftanın maçlarında düdük, Eren Gökmen, Hakan Ergin, Emre Tamboğa, Ertuğrul Göktaş ve Enis Akça’da olacak.

Zonguldak’ı klasmanda başarıyla temsil eden B klasman hakemi Eren Gökmen ile C klasman hakemi Hakan Ergin, bu sezon Süper Amatör Ligde ilk kez görev yapacak. Gökmen, A grubunda Ereğli Yenimahallespor-Alaplı Belediyespor, Ergin de B grubunda İstasyon Gemicilespor-Çaycumaspor arasında oynanacak maçta düdük çalacak.

28 Kasım Pazar günü oynanacak 6’ncı haftanın maçları ve görev yapacak hakem trioları şöyle:

KLASMAN A GRUBU

Saat 13.30 Kandilli sahası: Ereğli Yenimahallespor-Alaplı Belediyespor (Eren Gökmen, Berat Can Mekikli, Buğçe Taşçıoğlu)

Saat 13.30 Alaplı sahası: Gülüç Belediyespor-Ereğli Akınspor (Ertuğrul Göktaş, İsmail İnam, Tayfun Poyraz)

Saat 14.30 Kozlu sahası: Kozlu İhsaniyespor-Üzülmezspor (Emre Tamboğa, Eyüp Kağan İğde, Melih Kaya)

Kozlu Belediyespor (BAY)

KLASMAN B GRUBU

Saat 13.30 Çaydeğirmeni sahası: Çaydeğirmeni Belediyespor-Perşembe Belediyespor (Enis Akça, Yunus Karaçengel, Yasin Başkaya)

Saat 13.30 Çaycuma İlçe Stadı: İstasyon Gemicilespor-Çaycumaspor (Hakan Ergin, Sinan Günaydın, Başak Seda Bayram)

Muslu Belediyespor-Gelikspor: 0-3 (Hükmen)

Çatalağzı Demirspor (BAY)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi