Süper Amatör Ligde ilk yarının son haftasına girildi. Klasman A ve B gruplarında Cumartesi ve Pazar günü oynanacak oynanacak maçlarla her iki grupta ilk yarı heyecanı sona erecek.

Klasman A grubunda devrenin son maçı zirvede büyük bir mücadeleye sahne olacak. Yenilgisiz iki takım lider Kozlu Belediyespor ile ikinci Yenimahallespor 4 Aralık Cumartesi günü kozlarını paylaşacak. Kozlu sahasındaki maçın başlama saati 13.30. İl Hakem Kurulu bu maça bölgesel hakem Mücahit Karakurt’u atadı. Karakurt’un yardımcılıklarını Ferdi Tatoğlu ile Emre Yılmaz yapacak.

Zirve düellosu öncesi Kozlu Belediyespor 15 puanla grubun ilk sırasında yer alırken, Ereğli Yenimahallespor 13 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Klasman B grubunda Gelikspor ilk yarıyı 18 puanla lider kapattı. Oynadığı 6 maçı da kazanan lider, devrenin son haftasını maç yapmadan BAY geçirecek.

Öte yandan, gruplarda Cumartesi günkü diğer maçlarda Ereğli Akınspor-Kozlu İhsaniyespor, Alaplı Belediyespor-Gülüç Belediyespor ve Çatalağzı Demirspor-Çaydeğirmeni Belediyespor karşı karşıya gelecek. Tek maçın oynanacağı Pazar günü ise Perşembe Belediyespor-İstasyon Gemicilerspor karşılaşacak.

İl Hakem Kurulu bu maçlarda Ahmet Kavşur, Umut Kılıç, Eren Gökmen ve Özcan Kılıçkeser'e görev verdi.

4 ARALIK CUMARTESİ

Saat 13.30 Kozlu Sahası: Kozlu Belediyespor-Yenimahallespor (Mücahit Karakurt, Ferdi Tatoğlu, Emre Yılmaz)

Saat 13.30 Alaplı Sahası: Alaplı Belediyespor-Gülüç Belediyespor (Ahmet Kavşur, Berat Can Mekikli, Buğçe Taşcıoğlu)

Saat 14.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Akınspor-İhsaniyespor (Umut Kılıç, Eyüp Kağan İğde, Yağız Uzun)

Saat 13.30 Çatalağzı Ümit Saka Sahası: Çatalağzı Demirspor-Çaydeğirmeni Belediyespor (Eren Gökmen, Ertuğrul Göktaş, Enis Akça)

5 ARALIK PAZAR

Saat 14.00 Çaycuma İlçe Stadı: Perşembe Belediyespor-İstasyon Gemicilerspor (Özcan Kılıçkeser, Sinan Günaydın, Taner Köse)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi