Süper Amatör Ligde mücadele eden İhsaniyespor’da yönetim yenilendi. Mevcut Başkan Mehmet Akardaş’ın sezon biter bitmez istifa etmesi üzerine kongre kararı alan sarı-yeşilli kulüp, başkanını seçip yönetim kurulunu oluşturdu. İhsaniyespor’un yeni yönetimi 10 kişiden oluşuyor. Yönetimde yer alan kişilerin tamamı Kozlulu ve hepsi de 35 yaş altı. 

Kulüp başkanlığını Okan Demirci’nin üstleneceği yönetimde Yiğit Atalar, Eray Bilgin, Ergin Karakaş, Berat Karaveli, Ömer Atasoy, Ali Kaya, Ümit Karaarslan, Süleyman Topaloğlu ve Fatih Dursun yer alıyor. Futbolun içinden gelen genç yöneticilerin birçoğu, aynı zamanda İhsaniyespor’un eski futbolcuları.

Başarıya odaklı bir düşünceye sahip olan Demirci ve arkadaşları, hevesli bir şekilde soyundukları yöneticilik işinin altından başarıyla kalkmak istiyor.Bu doğrultuda hafta içinde bir araya gelip görev sorumluluğu üstlenecek olan sarı-yeşilli genç yöneticiler, ardından 2022-2023 sezonu için kolları sıvayacak. Yolun başında çıtayı yukarıya taşıyan yeni yönetici ekibi, Kozlu temsilcisini 2022-2023 sezonunda üst sıralara taşımayı hedefliyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi