2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da yönetim, teknik direktör Şenol Demir’in raporu doğrultusunda stoper, orta saha ve forvet transferleri için görüşmelerini hızlandırdı. Temasların sıklaştığı futbolcularla bir-iki güne kalmaz resmi anlaşmaya varılması bekleniyor.

14 Temmuz’da başlayan yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap kamp çalışmalarını noktalayan Zonguldak Kömürspor, 1 Ağustos Pazartesi (yarın) Bolu’da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak.

Elmas’ın kamp kadrosunda Hakan Çevik, Egemen Yaylı, Ali Mert Tuncer, Oğuzhan Matur, Muhammed Ali Kol, Alper Aşkın, Emre Kara, Ertuğrul Şenlikoğlu, Aykut Emre Yakut, Ercüment Eray Ataklı, Tezcan Gökmen, Hüseyin Yılmaz, Eyüp Akcan, Fatih Bektaş, Tarık Akcan, Arhan Çakıroğlu, Mümin Uyar, Berkay Akgül, Ahmet Buğra Güven, Kıvanç Kaya, Ömercan Önder, Mustafa Hoşoğlu, Muzaffer Bakır ve Emirhan Kocasoy yer alıyor. 24 kişilik kadronun 16’sını iç transfer, 6’sını dış transfer, 2’sini de alt yapı oyuncuları oluşturuyor.

ALTERNATİF OLUŞTURULMALI

Zonguldak Kömürspor, Bolu’da 12 gün sürecek ikinci etap kampında mevcut haliyle yetersiz olan kadroya takviyeler yapacak. Teknik direktör Şenol Demir’in hazırladığı transfer dosyası doğrultusunda stoper, orta saha ve forvet transferleri “acil” olarak sıralandı.

Bu 3 transfer için arayış içinde olan yönetim, listede yer alan isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Parasal konularda anlaşılması halinde bahsi geçen mevkilerde alternatif oluşturacak yeni transferler, Bolu kampında kırmızı-lacivertli takıma katılacak.

Acil transferlerin yanı sıra birinci transfer dönemi sonuna kadar hem alternatif oluşturmak, hem de rekabeti artırmak adına hücuma yönelik iki kanat oyuncusu takviyesi yapılması planlama dahilinde yer alıyor.

Öte taraftan, Zonguldak Kömürspor Bolu kampında 4 hazırlık maçı oynayacak. 4 Ağustos Perşembe, 8 Ağustos Pazartesi, 10 Ağustos Çarşamba, 12 Ağustos Cuma günü oynanması planlanan hazırlık karşılaşmalarında rakiplerin kimlere olacağı, kamp yapılacak oteldeki takımlara göre belli olacak. Zonguldak Kömürspor’un hazırlık programına göre belirlenen maç tarihleri, kamp şartları ve rakiplerin durumuna göre değişkenlik gösterebilecek.

Hazırlık maçlarında futbolcuların genel performanslarını görme fırsatı bulacak olan teknik patron Şenol Demir, ideal ilk 11 konusunda kafasında bir şablon oluşturup kadroya son şeklini verecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi