TRT Spor’da yayınlanan Stadyum programında Zonguldak rüzgarı... Geçmiş haftalarda Zonguldakspor, madenci forması ve stat konusunu ele alan programın dün akşam ki yayınında Millet Bahçesi, Müze ve Kütüphane projesi konuşuldu.

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin eski Milli futbolcusu Zonguldaklı Tümer Metin’in yorumculuk yaptığı Stadyum programında Zonguldak gündemden düşmüyor. Geçmiş haftalarda Zonguldakspor, madenci forması ve stat yapımının konu olduğu programda bu kez Lavuar Alanı’nda yapımı yakın zamanda başlayacak olan Millet Bahçesi, Müze ve Kütüphane projesi konuşuldu.

TRT Spor’da Ersin Düzen’in hazırlayıp sunduğu, Tümer Metin, Ali Gültiken ve Ayhan Akman’ın yorumculuk yaptığı Stadyum programı dün akşam ki yayınıyla yine izleyenleri ekranlara kilitledi. Süper Lig, dört büyükler ve futbol üzerine konuların tartışılıp üzerine analiz ve yorumların yapıldığı programda Zonguldak gündeme geldi. Programın bu bölümünde konu bu kez spor değil, TOKİ ve Zonguldak Belediyesi’nin işbirliğiyle Lavvuar Alanı’na yapılacak olan Millet Bahçesi, Müze ve Kütüphane projesiydi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un, Tümer Metin’e müjde olması adına gönderdiği proje görüntüleri Ersin Düzen tarafından ekranlara getirildi. Görüntüler ekranda döndüğü sırada Düzen, projeyle ilgili bilgiler aktararak “Zonguldak’la ilgili müjde var. TOKİ Başkanı Sayın Ömer Bulut, programı sürekli takip eden kıymetli  izleyicilerimizden biri. Zonguldaklı ilgili Lavvuar Alanı’na yapılacak olan Millet Bahçesi, Müze ve Kütüphane projesini bizlere gönderdi. “Tümer Metin’e bu müjdeyi verelim” dedi. Zonguldak’a hayırlı uğurlu olsun. Bu sene içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Birinci etap için çalışmalar başlıyor” ifadelerini kullandı.

Bu sözler üzerine Tümer Metin, “Ömer beye teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel görünüyor” şeklinde görüş aktardı.

Öte yandan, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Zonguldak ve Millet Bahçesi projesini gündeme getiren Stadyum programına teşekkür etti. Alan, sosyal hesabından “TRT Spor’da sunuculuğunu hemşehrimiz Ersin Düzen’in, yorumculuğunu ise yine Zonguldaklı hemşehrimiz Tümer Metin’in yaptığı ‘Stadyum’ adlı programda ekrana gelen Zonguldak’ımızın çehresini değiştirecek mega projemiz olan ‘Lavuar Alanı’ projemize vermiş olduğu desteklerden ötürü TOKİ Başkanımız Sn. Ömer Bulut’a şükranlarımı sunuyor, kıymetli hemşehrilerimiz Ersin Düzen ve Tümer Metin’e de güzel düşüncelerinden ötürü teşekkür ediyorum” paylaşımında bulundu.

Stadyum programında daha önce Zonguldakspor, madenci forması ve stat konuları gündeme gelmiş, özellikle madenci formasının tanıtımına büyük katkı sağlanmıştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi