Zonguldak Kömürspor’un sezon başında İstanbulspor’dan geçici kiralık yöntemiyle kadrosuna kattığı Muammer Sarıkaya, lacivert-kırmızılı takımla yollarını ayırdı. 10 numara, yeni sezonda farklı renkler altında boy gösterecek.

2. Lig ekibinde geçici kiralık yöntemiyle forma giyen Muammer Sarıkaya, lacivert-kırmızılı renklere veda etti. 10 numara, yeni sezonda Zonguldak Kömürspor’da olmayacak.

Zonguldak ekibinin sezon başında 1. Lig ekibi İstanbulspor’dan bir sezonluğuna kiralık olarak kadrosuna kattığı 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, lacivert-kırmızılı renkler altında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti.

28 maçta banko oynadı

İlk kez giydiği lacivert-kırmızılı formayla ligde 26, Türkiye Kupası’nda 1 olmak üzere 27 maçta görev alan Muammer, bu maçların 25’inde ilk 11’de sahaya çıkarken, 21’inde 90’ar dakika sahada kaldı. Toplamda 2 bin 303 dakika süresi bulunan 10 numara, Hekimoğlu Trabzon, Başkent Akademi ve Şanlıurfaspor maçlarında 1’er gole imza attı.

Geçici sözleşme süresi doldu

25 kişilik kadroda 2 bin dakikayı gören 5 futbolcudan biri olan orta sahanın dinamo ismi, ligin tescil edilmesi üzerine Zonguldak Kömürspor’da görev süresini doldurdu. Yeni sezon için Zonguldak Kömürspor’u planları dışında tutan Muammer, transfer görüşmesinde önceliği lacivert-kırmızılı kulübe verecek olsa da kalma ihtimali çok düşük.

Ya İstanbulspor, ya da yeni bir takım

İstanbulspor’la 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 10 numara, 2020-2021 sezonunda ya sarı-siyahlı takımla 1.Ligde boy gösterecek, ya da yine 2. Ligde hedefe oynayan bir takıma transfer olacak.

Bu arada performansından memnun olduğu futbolcuyu kadrosunda tutmak isteyen Zonguldak Kömürspor Kulübü, orta saha oyuncusunu transfer görüşmesinde öncelikli sıraya aldı. Yakın zamanda yapılacak görüşmede şartlarını ortaya koyacak kulüp, genç ve başarılı oyuncuyu şartlarda ikna etmeye çalışacak. HABER / Hüseyin EKİNCİ

  

Editör: Haber Merkezi