Zonguldak’ta, geçtiğimiz hafta sonu oynanan amatör futbol liglerinde futbol disiplin talimatnamesine aykırı hareket eden futbolcu, antrenör ve idarecilerin cezaları belli oldu.

Merkez, ilçe ve beldelerde oynanan Süper Amatör Lig, Birinci Amatör Küme ve alt lig müsabakalarında hakem ve gözlemci raporları neticesinde Disiplin Kurulu’na sevk edilen isimlerin dosyaları karara bağladı. Hikmet Yücel başkanlığında toplanan İl Futbol Disiplin Kurulu, dosya içeriklerine göre ilgili futbol disiplin talimatnamesi uyarınca futbolcu çok sayıda kişiyi cezalandırdı. 1 ila 3 maç arasında değişen men cezaları, hak mahrumiyeti ve soyunma odası ile kulübeye girme cezası olarak devam etti.

Soyunma odası cezası farklı bir ceza uygulaması olarak dikkatleri çekerken, mevcut cezası devam eden Karamanspor antrenörü Serkan Erişoğlu’nun ceza süresi aldığı hak mahrumiyeti üzerine daha da uzadı.

Cezalılar şöyle:

1 MAÇ: Kaan Demirel (Gümelispor), Arda Koçbaş (Gümelispor), Emre Duman (Bayatspor), Eren Verimbaş (Velioğlu Gençlikspor), Emre Can Demirci (Tersanespor), Berkay Kurt (Zonguldak Gençlikspor), Olcay Turgut (Nebioğlu Gençlikspor), Soner Harmankaya (Elvanpazarcıkspor)

2 MAÇ: Mustafa Çiv (Gümelispor), Hakan Adıgüzel (Neyren Gökçelerspor), Tayfun Marangoz (Bayatspor), Ali Rıza Bozkurt (Elvanpazarcıkspor)

3 MAÇ: Osman Yılmaz (Kdz. Ereğlispor)

33 GÜN HAK MAHRUMİYETİ: Serkan Erişoğlu (Karamanspor)

1 MAÇ SOYUNMA ODASINA VE KULÜBEYE GİRME YASAĞI: Ersin Özdemir (Zonguldak Gençlikspor)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi