2. Lig Beyaz grupta 31’inci hafta tamamlandı. 8 maçın 7’si problemsiz tamamlanırken, Pazarspor-Zonguldak Kömürspor maçı kar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Haftanın maçları Bursa KaracabeyAnkaraKırklareliEskişehirNazilliKırşehir ve Şanlıurfa’da oynandı. Bu maçların 4’ünde ev sahibi, 2’sinde konuk takımlar kazanırken, 1 maç berabere sonuçlandı.

Karacabey Belediyespor, Ankara Demirspor, Kırklarelispor, Tarsus İdmanyurdu, Nazilli Belediyespor, Pendikspor haftanın kazanan takımları oldu. Şanlıurfaspor ile 1922 Konyaspor puanları paylaştı.

Cumartesi günü tek maçın oynandığı grupta Şanlıurfaspor ile 1922 Konyaspor yenişemedi. 2-2 biten maç, haftanın skoru eşitlikle biten tek maçıydı. Bu maçın berabere bitmesi Zonguldak Kömürspor’un lehine oldu. 1’er puan alan takımlardan ne Şanlıurfaspor arayı açabildi, ne de 1922 Konyaspor farkı kapatabildi. 32 puanı bulunan temsilcimiz, Şanlıurfa’nın 2 puan gerisinde, Konya’nın 4 puan önünde yer alıyor.

Bu maçın dışında yarış halinde olduğumuz takımlardan Kırşehir Belediyespor, Eskişehirspor ve Akhisarspor haftayı yenilgiyle kapattı. Kırşehir evinde Pendik’e 1-0, Eskişehir sahasında Tarsus’a 5-1, Akhisar deplasmanda Nazilli’ye 3-1 yenildi. Zonguldak Kömürspor, bu takımlardan Akhisar’ın 6, Eskişehir’in 14 puan önünde yer alırken, henüz karşılaşmadığı Kırşehir’i 2 puan geriden takip ediyor.

Bu bölümde BAY geçen Uşakspor ile rakibimiz Pazarspor puansız haftayı puansız geride bıraktı.

30. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

Pazarspor-Zonguldak Kömürspor (Ertelendi)

Karacabey Belediyespor-24 Erzincanspor: 3-0

Ankara Demirspor-Isparta 32 Spor: 2-1

Kırklarelispor-1928 Bucaspor: 2-0

Eskişehirspor-Tarsus İdmanyurdu: 1-5

Nazilli Belediyespor-Akhisarspor: 3-1

Kırşehir Belediyespor-Pendikspor: 0-1

Şanlıurfaspor-1922 Konyaspor: 2-2

Amed Spor ile Uşakspor (BAY)

31. HAFTANIN MAÇLARI (26 Mart Cumartesi)

1922 Konyaspor-Kırklarelispor

Pendikspor-Nazilli Belediyespor

Tarsus İdmanyurdu-Karacabey Belediyespor

Bucaspor 1928-Pazarspor

Zonguldak Kömürspor-Amed Sportif

Uşakspor-Kırşehir Belediyespor

Isparta 32 Spor-Eskişehirspor

Akhisarspor-Ankara Demirspor

24 Erzincanspor-Şanlıurfaspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi