Süper Amatör Ligden Bölgesel Amatör Lige direkt yükselecek takımın belli olacağı Play-Off etabında kader haftasına girildi. 22’şer puanla zirveyi paylaşan Kozlu Belediyespor ile Gelikspor arasındaki şampiyonluk yarışı 10 Nisan Pazar günü Kozlu ve Ereğli Beyçayırı’nda oynanacak maçlarla sona erecek.

İkili averajda +1 gol avantaja sahip olduğu için lider pozisyonunda yer alan Kozlu Belediyespor sahasında Akınspor’u konuk edecek. 14.30’daki karşılaşmayı tecrübeli il hakemi Hakan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Volkan Aydın ile Yağız Uzun yapacak.

Gelikspor’un Ereğli Beyçayırı’nda Yenimahallespor’la oynayacağı 90 dakikaya B klasman hakemi Eren Gökmen atandı. Gökmen’in triosunu Emre Tamboğa ile Enis Akça oluşturuyor.

Aynı saatte başlayacak bu iki maçın ardından 2021-2022 sezonu Süper Amatör Lig şampiyonu belli olacak. Şampiyon takım, statü gereği direkt yarı profesyonel lig olarak uygulanan Bölgesel Amatör Lige yükselecek. İkinci sıradaki takım, Devrek Belediyespor’la baraj maçı oynayacağı için Bölgesel Amatör Lig şansını sürdürecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi