Yeni sezonda Zonguldak ve Kozlu’yu yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek Kozlu Belediyespor büyük oynuyor. Hedefini 3. Lig olarak ortaya koyan yeşil-beyazlı yönetim, bu hedef doğrultusunda bir transfer yolu izliyor.

Teknik direktörlüğe Harun Aydoslu’nun getirilmesinin ardından transfere yoğunlaşan Kozlu Belediyespor yönetimi, geçen sezonu Silivrispor’da geçiren ve attığı 9 golle dikkatleri üzerine çeken Engin Gülle’yle prensip anlaşmasına varırken, Kilimli Belediyespor’dan kaleci Can Avcı’yı kesin olarak renklerine bağladı.

İki flaş transfer hamlesiyle dikkatleri üzerine çeken Kozlu Belediyespor’un hedefinde bu kez golcü Muhammet Özdemir var. Geçen sezon Kayseri Talasgücü Belediyespor’da oynayan, 20 maçta attığı 17 golle başarılı bir sezon geçiren 33 yaşındaki golcü oyuncu, Kozlu Belediyespor’un golcü listesinde başı çekiyor. Teknik direktör Harun Aydoslu’nun onay vermesi halinde yeşil-beyazlı yönetim, tecrübeli santraforla görüşmelere başlayıp transferi bitirecek.

Konya Sanayispor, Konya Ereğlispor, 68 Aksaray Belediyespor, Sarayönü Belediyespor, Atakum Belediyespor, Bartınspor, Hendekspor, Çarşambaspor, Alanya Kestelspor ve Talasgücü Belediyespor başta olmak üzere çok sayıda kulüpte forma giyen Muhammet, son 4 sezonda tam 57 gole imza attı.

2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde Hendekspor ve Bartınspor formaları giyen Muhammet, bu iki takımda 26 maçta 18 gol kaydetti. Bir sonraki 2019-2020 sezonunda yine Bölgesel Amatör Ligde Samsun Çarşambaspor’da 19 maçta 20 gol atan Muhammet, 2020-2021 sezonunu 3. Lig ekibi Alanya Kestelspor’da geçirdi. 12 maçta 2 gol kaydettiği Alanya ekibinden sezon sonu itibariyle ayrılan golcü, bu sezon Bölgesel Amatör Lige geri dönüş yaparak Kayseri Talasgücü Belediyespor’la anlaştı. Kayseri ekibiyle 18 maça çıkan Muhammet’in 17 golü bulunuyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi