*** Merkez Hakem Kurulu, 2. Ligde 4’üncü haftanın maçlarında düdük çalacak hakemleri açıkladı. Kurul, Zonguldak Kömürspor’un sahasında İnegölspor’la oynayacağı maça Sivas bölgesinden klasman hakemi Adem Sarıtaş’ı atadı.

2. LİGDE 4’üncü hafta maçlarında düdük çalacak hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu, Zonguldak Kömürspor’un sahasında İnegölspor’la oynayacağı karşılaşma için Sivas bölgesinden klasman hakemi Adem Sarıtaş’ı görevlendirdi. Sarıtaş, bu maçla birlikte bu sezon ikinci kez 2. Lig görevine çıkacak.

Sarıtaş’ın yardımcılıklarını, Kayseri bölgesinden klasman yardımcı hakemleri Suha Adıyaman ile Osman Burak yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Sivas bölgesinden klasman hakemi Yusuf Ziya Gündüz.

En son yine Zonguldak’ta

Şanlıurfaspor’la oynanan maçı yönetmişti

ADEM Sarıtaş, Zonguldak Kömürspor’a yabancı bir hakem değil. Sivaslı hakem, 29 Nisan 2018’de yine 2. Ligde Şanlıurfaspor’la oynanan ve 1-1 berabere biten maçın hakemiydi. Sivaslı klasman, bu maçın öncesinde de 10 Aralık 2017’de yine Şanlıurfaspor’la oynanan maçta düdük çalmıştı.

Sarıtaş’la 1 beraberlik, 1 yenilgi alan Zonguldak Kömürspor, 16 ay aradan sonra yine Sivaslı hakemin yöneteceği bir maçta 3 puan peşinde koşacak.

2. Ligde 22 gün sonra…

SİVAS bölgesi hakemi, 2. Ligde 22 gün aranın ardından düdük çalacak. En son 31 Ağustos’ta Etimesgut Belediyespor-Niğde Anadolu FK arasında oynanan maçta düdük çalan Sarıtaş, bu maçın ardından 15 Eylül’de Süper Ligde Çaykur Rizespor AŞ-Göztepe AŞ arasındaki maçta 4’üncü hakem olarak görev aldı.

Bu arada Sarıtaş’ın 8’is orta, 2’si dördüncü hakem olarak görev yaptığı son 10 maçın 2’sinde ev sahibi, 6’sında konuk takımlar galip gelirken, 2 maç berabere sona erdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi