Süper Amatör Lig temsilcisi Kozlu Belediyespor, sezona farklı galibiyet ve lider başlamanın keyfini yaşıyor.

Klasman A grubunda ilk hafta maçında Gülüç Belediyespor’u 6-0 farklı mağlup eden yeşil-beyazlı takım ilk haftanın lideri oldu. Daha ilk hafta farkını ortaya koyarak tüm dikkatleri üzerine çeken Turan Altıntaş ve talebeleri, galibiyeti seri haline getirmek istiyor.

Dolayısıyla 6 farklı galibiyetin keyfini tadında bırakıp, Pazar günü İhsaniyespor’la oynayacağı karşılaşmaya odaklanan yeşil-beyazlılar, genç bir kadroya sahip olan sarı-yeşilli takım karşısında sürpriz kayıp yaşamak istemiyor. Karşılaşmaya bu düşünce doğrultusunda hazırlanan Kozlu Belediyespor, rehavet ortamı oluşturmadan ciddi bir hazırlık süreci geçiriyor.

İDMAN SONUNDA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Mevcut ve yeni transfer edilen futbolcularla güzel bir takım havası yakalayan Kozlu Belediyespor’da, teknik ekip ile futbolcular arasındaki sıkı bağ aile ortamını aratmıyor. Teknik adam-futbolcu ilişkisinden çok abi-kardeş görüntülerinin sergilendiği antrenmanlarda özel günler es geçilmiyor. Bunun en son örneği  idmanda yaşandı. Doğum günü mutluluğu yaşayan Ferhat Türkoğlu’na, Kozlu sahasındaki antrenmanın ardından teknik ekip ve takım arkadaşları tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

Golcü futbolcu, kendisi için hazırlanan pastayı mutluluk dolu gözlerle kesti. Golcüye, antrenör Turan Altıntaş, kaleci antrenörü Basri Kocabaşoğlu, kondisyoner antrenör Tolga Kalyoncu ile takım arkadaşları eşlik etti. Yeşil-Beyazlı futbolcu, mutluluğuna ortak olan antrenör ekibi ve arkadaşlarına teşekkür etti.

3 GOL BİRDEN ATMIŞTI

Kozlu Belediyespor’un Kilimli Belediyespor’dan transfer ettiği Ferhat Türkoğlu, ilk maçta ilk 11’de görev aldı. Yeni takımında 67 numaralı formasıyla boy gösteren golcü, güzel futbolunu 3 golle süsleyerek sezona hat-trıckle başladı. Yeşil-Beyazlı golcü, ilk maçtaki performansıyla gol krallığının en büyük adayı olduğunu gösterdi.

GOL KRALLIĞINDA GÖZÜ VAR

2018-2019 sezonunda formasını giydiği Kilimli Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lige yükselmesinde önemli payı bulunan ayrıca sezonu “gol kralı” unvanıyla kapatan golcü futbolcu, bu performansını Kozlu Belediyespor’da da sürdürüp, ikinci kez gol kralı unvanını kazanmak istiyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi