SÜPER Amatör Ligde yeni sezon için geri sayım sürerken, kadrolarını oluşturan takımlar eksikliklerini görmek için hazırlık maçlarına ağırlık vermeye başladı. 29 Eylül’de oynanacak 6 maçla başlayacak 2019-2020 sezonu öncesi birçok takım iddialı hedef ortaya koydu. Bu takımlardan en dikkat çeken iki takım Muslu Belediyespor ile geçen sezonun şampiyonu Gelikspor prova maçında karşı karşıya gelecek. Lig öncesi futbolseverlere keyifli bir futbol heyecanı yaşatacak karşılaşma, 12 Eylül Perşembe günü Çatalağzı Ümit Saka Sahası’nda oynanacak.

Ligde son şampiyon Gelikspor, yeni sezonda yine Gökhan Konmuş’la devam ederken, Muslu Belediyespor’da takımın başına Serkan Bankoğlu geçti. İki meslektaş, hazırlık karşılaşmasıyla lig öncesi takımın ve futbolcuların son durumunu görme fırsatı bulacak.

Muslu Belediyespor ile Gelikspor, ligde 10’uncu haftada karşılaşacak.

Süper Amatör Ligde yeni sezonun ilk maçları 29 Eylül'de, Muslu Belediyespor-İstasyon Gemicilerspor, Kilimli Belediyespor-Kozlu İhsaniyespor, Perşembe Belediyespor-Gelikspor, Alaplı Belediyespor-Çaydeğirmeni Belediyespor, Çates Işıkspor-Ereğli Akınspor, Ereğli Yenimahallespor-Çaycumaspor arasında oynanacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi