ZONGULDAK’ı uzun yıllar Süper Ligde başarıyla temsil eden eski üst klasman yardımcı hakemi Serkan Akal, çok değerli babası Aydın Akal’ı kaybetti. Baba Akal’ın ani ölümü, Akal ailesinde büyük bir yıkım oluşturdu.

Hayatı boyunca spor ve siyasetle iç içe olan, güler yüzüyle tüm herkesin sevgi ve saygısını kazanan Aydın Akal, bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Baba Akal için Acılık Hz. Ali Camii’nde ikinci namazına müteakip cenaze töreni düzenlenecek. Törenin ardından merhum Akal, Ontemmuz Aile Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Aydın Akal’ın ölümü üzerine siyaset ve spor camiasından taziye mesajları geldi. Mesajlarda, Akal ailesinin acısını paylaşıldı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şube Başkanlığı da acı haber üzerine eski hakemin acısına ortak oldu. Dernek yönetimi tarafından yayınlanan mesajda, “Üst Klasman Eski Yardımcı Hakemimiz Sn. Serkan Akal’ın sevgili Babası Sn. Aydın Akal, Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Akal ailesinin acısını paylaşıyor, merhum Aydın Akal’a Allah’tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz” denildi.

Derneğin yanı sıra hakem ve gözlemci camiası, hem sosyal medya, hem de telefonlar aracılığıyla Serkan Akal’a başsağlığı dileğinde bulundu.

ŞAFAK Gazetesi Ailesi olarak Aydın Akal’a Allah’tan rahmet, başta Serkan Akal olmak üzere kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi