2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’da geçen hafta göreve başlayan teknik direktör Şenol Demir ekibini Zonguldak, Çorum ve Diyarbakırlı antrenörlerden oluşturdu. Demir’in, Diyarbekirspor’da beraber çalıştığı yardımcı kadrosunu bozmadığı görüldü. Şampiyon ekip, Zonguldak Kömürspor’u başarıya taşımak için Salı mesaisiyle birlikte kolları sıvadı.

Şenol Demir’in, teknik ekibinde Barış Şeref, Kenan Aşkan, Yaşar Kabakçı ve Remzi Özdoğru yer alıyor. 4 kişilik yardımcı kadrosunu oluşturan isimlerden Aşkan ile Kabakçı yardımcı antrenör, Şeref atletik performans antrenörü, Özdoğru ise kaleci antrenörü olarak sorumluluk üstlenecek. Demir ve yardımcı ekibi, Fener sahasında yapılan idmanda ilk kez bir arada çalıştı.

Yardımcı antrenörlerden Kenan Aşkan, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında Zonguldak Kömürspor’da forma giymiş, lider özelliğiyle “komutan” lakabını almıştı.

Kırmızı-Lacivertli takımda ekibiyle birlikte ilk antrenmanına çıkan Şenol Demir, ekip ruhuyla hareket edip, Zonguldak Kömürspor’u üst sıralara taşımak istediklerini belirterek, “Ekip arkadaşlarımızla bugün itibariyle bir aradayız. Diyarbekirspor’da beraber şampiyonluk yaşadığımız arkadaşlar. Bu başarıyı Zonguldak’ta da yakalamak istiyoruz. Hepsi karakterli, efendi hocalar. Kenan Aşkan zaten daha önce Zonguldak Kömürspor’da futbol oynamıştı. İnşallah hayırlı bir sezon olur. Kendi memleketimizde başarılı bir şekilde yolumuza devam ederiz” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi