Zonguldak’ta, merhum Şemsi Denizer’in anısına düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. 15 Temmuz’da başlayan turnuvanın şampiyonu, elit düzeydeki amatör futbolcuların oluşturduğu Sempatik Veteriner oldu.

Genel Maden İşçileri Sendikası’nın merhum Başkanı Şemsi Denizer’in adını yaşatmak adına eski amatör futbolcu Hacı Kara’nın organizatörlüğünde geleneksel hale getirilen Şemsi Denizer Futbol Turnuvası’nın 8’incisi gerçekleşti.

Sentetik zeminli Fener sahasında düzenlenen ve çok sayıda takımın katıldığı turnuva, grup aşaması ve final müsabakalarıyla büyük heyecana sahne oldu.

ADINA YAKIŞIR FİNAL

Grup maçlarının ardından çeyrek ve yarı final müsabakalarında rakiplerini geride bırakıp final bileti alan Sempatik Veteriner ile Yaman Tesisat dün final mücadelesi verdi. 8’inci şampiyonun belli olacağı finali, bölgesel hakem adayı Ferdi Tatoğlu yönetti. Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, finali izleyenler arasında yer aldı.

Resmi lig müsabakasını aratmayan final maçı nefesleri kesti. Hali hazırda amatör ligde forma giyen Mesut Bayram, Okan Gemicioğlu, Caner Kara, İbrahim Çelik, Furkan Tanrıverdi, Cengiz Tüten, Aytunç Topaloğlu, Volkan Öztürk, Ali Efsat Aydın, İsmail Keskin, Kaan Kesin ve Doğukan Koç gibi futbolculardan kurulu Sempatik Veteriner, mücadeleden Caner Kara ve Aytunç Topaloğlu’nun kaydettiği gollerle 2-1 galip ayrıldı.

Bu galibiyet üzerine Sempatik Veteriner, 8’incisi düzenlenen turnuvada “şampiyon” unvanı kazandı.

Finalin ardından turnuva komitesi tarafından kupa töreni düzenlendi. Törene onur konuğu olarak katılan Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, kupayı takım kaptanı Mesut Bayram’a takdim etti.

Büyük coşkunun yaşandığı tören sırasında mutluluğunu dile getiren Kaptan Mesut, “Böylesi özel turnuvada yer almaktan dolayı çok mutluyum. Güzel bir takım kurup turnuvaya farklı bir hava kattığımızı düşünüyorum. Çok güzel maçlar çıkardık. Oynadığımız 7 maçı da kazanıp şampiyon olmak ayrı bir gurur. Bu kupa, turnuvada kazandığımız 3’üncü kupa. Bu da benim için farklı bir mutluluk kaynağı. Takım arkadaşlarımın alınlarından öpüyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

Tören, turnuvanın anısına toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi