Zonguldak’ta, eski amatör futbolcu Hacı Kara tarafından merhum Şemsi Denizer’in anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. 8’incisi düzenlenen turnuvada, kupa Güvenlikgücüspor’a gitti.

Genel Maden İşçileri Sendikası’nın merhum Başkanı Şemsi Denizer’in adını yaşatmak adına düzenlenen turnuva problemsiz bir şekilde tamamlandı. Grup ve final aşamasında rakiplerini geride bırakan Güvenlikgücüspor ile Kilimli TTK Spor finalde karşı karşıya geldi.

Final mücadelesini, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ile Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de izledi.

Fener’deki sentetik zeminli antrenman sahasında oynanan final maçı nefes kesti. Karşılıklı gollerin çıktığı maçın normal süresi 2-2 berabere sona erdi. Bunun üzerine galibi belirmek için direkt penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda rakibine 3-2’lik üstünlük sağlayan Güvenlikgücüspor şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyon takım oyuncuları kupayı, GMİS Genel Başkanı Yeşil’in elinden aldı. Başkan, anlamlı turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederken, şampiyonluk başarısı gösteren Güvenlikgücüsporlu futbolcuları tebrik etti.

Öte yandan, turnuva organizatörü Hacı Kara daveti geri çevirmeyerek finalin onur konuğu olan Yeşil ile Demir’e, İşçi Milli takımı Zonguldakspor’un çubuklu formasını hediye etti.

Kara, 8’incisi düzenlenen turnuvanın adına yakışır şekilde geçtiğini belirterek, “Merhum Şemsi Denizer’in anısına düzenlediğimiz turnuvamızı final mücadelesiyle sonlandırdık. İlk gündem bu yana güzel bir turnuva mücadelesi oldu. Katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Burada amaç; merhum Şemsi Denizer’in adını yaşatmaktı. Kendisi Zonguldak için çok önemli bir değerdi. Böylesi anlamlı turnuvanın finalinde bizleri yalnız bırakmayan başkanımız Hakan Yeşil ile Tayfun Demir’e ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi