Zonguldak’ta 2010 yılında kurulan, geride kalan 12 yılda 32 şampiyonlukla önemli bir başarı ortaya koyan Sarayspor Kulübü’nden, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a ziyaret. Kulüp Başkanı aynı zamanda antrenör Turan Altıntaş, beraberinde antrenör ekibi Hakan Sağlam, Cankay Altıntaş, Mertkan Göreci, takım kaptanları ve veliler, dün sona eren Minikler Futbol Şenliği’nde U11 ve U12 yaş grubunda elde ettikleri birincilik plaketlerini Başkan Alan’a takdim etti.

Minik futbolcuların başarısıyla gurur duyan Başkan Alan, şampiyon minikleri ve antrenör ekibini kutladı.

Her zaman spor ve sporcunun yanında olan, hem bireysel, hem de takım sporlarına destek sağlayan Başkan Alan, “Sarayspor, altyapılarda şehrimizin önemli kulüplerinden biri. Minikler Futbol Şenliği’nde U11 ve U12’de grup birinciliği, U14 Futbol Ligi’nde ise şampiyonluğun sevincini bizimle paylaştılar. Sarayspor Kulübü’nü başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman devam edecektir. Minik futbolcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Sarı-Kırmızılı Başkanı Turan Altıntaş, Alan’ın sözlerinin ardından kulübün kuruluşundan bugüne dek elde ettiği başarıları sıralarken, “Kaliteli ve tecrübeli eğitimce kadrosu ile her yaş grubuna özgü bilimsel ve doğru antrenman planlaması dahilinde çocuklarımızın gelişimini sağlıyoruz. 12 yılda 32 şampiyonluk, doğru işler yaptığımızın bir göstergesi. Bu başarılar tamamen öz kaynaklarımız olan çocuklarımızla gelmiştir. Bu başarıların yanı sıra Zonguldak ve Türk futboluna kazandırdığımız yüzlerce futbolcu var. Bu yolda ilerlerken her zaman yanımızda olan Sayın Başkanımız Ömer Selim Alan başta olmak üzere tüm herkese teşekkür ediyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi