Son iki haftayı galibiyetle kapatan, genel tabloda 5 maçtır yenilmeyen Zonguldak Kömürspor’un play-off yarışında iddialı konuma gelmesi şehirde büyük bir heyecan ve farklı bir hava oluşturdu. Taraftar grupları, hafta sonundaki maç önceci destek çağrısında bulunup tüm herkesi maça davet etti.

İKİNCİ yarıda yaptığı büyük çıkışla play-off yarışındaki iddialı konuma gelen Zonguldak Kömürspor, 9 Şubat Pazar günü sahasında oynayacağı Sancaktepe FK maçına kırılma maçı olarak bakıyor. Kömürspor takımı, kendisi gibi play-off yarışı veren rakibini yendiği takdirde ilk 5 şansını artıracak.

Son lig maçında Bursa deplasmanında İnegölspor’u 3-2 yenerek yeniden play-off hesapları yapmaya başlayan takım, şehirde büyük bir heyecan oluşturdu. Özellikle taraftar grupları, takımla birlikte play-off havası solumaya başladı.

DESTEĞE DAVET ETTİLER

Bu sezon Zonguldakspor pankartı altında birleşen Ultras Elmas ve Genç Zonguldaklılar tribün liderleri, zorlu Sancaktepe randevusu öncesi sosyal medyada “birlik kampanyası” başlattı. Tüm futbolseverleri şimdiden maça davet eden tribün liderlerinin belde ve ilçe belediye başkanlarından da isteği oldu. Futbolseverleri maça taşıyacak otobüs tahsisi ve anons konusunda destek isteyen tribün liderleri, tribünlerin doluluk oranının artması için bu iki temel konunun önemine vurgu yaptı.

SAMSUNSPOR MAÇINI GEÇELİM

Zonguldak Kömürspor, bu sezon tribünde birlik beraberlik örneğini en iyi Samsunspor’la oynanan maçta sergilemişti. 11’inci haftada yine Zonguldak’ta oynanan karşılaşmaya büyük ilgi gösteren Kömürspor taraftarı, 6 binin üzerindeki taraftar sayısıyla sezonun en yüksek tribün rakamını yakalamıştı. Taraftar gruplarının yanı sıra ilçe ve beldelerden gelen taraftarlarla birlikte sağlanan bu birlikteliğin aynısının Sancaktepe maçında da tekrarlanması ve bu sefer 6 bin taraftar sayısının üzerine çıkılması hedefleniyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi