Bölgesel Amatör Lig’de 2022-2023 sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Devrek Belediyespor’dan bir flaş transfer daha... Kırmızı-Beyazlılar, Samsunspor’dan yetişen 31 yaşındaki forvet oyuncusu Caner Çolak’ı kadrosuna dahil etti. Kesinleşen transfer üzerine Devrek serüveni için yola çıkan Çolak, bugün takıma katılıp antrenmanlara başlayacak.

Devrek Belediyespor, forvet pozisyonu için daha önce Yatağanspor’dan 29 yaşındaki Raşit Gür’ü kadrosuna dahil etmişti. Yeni sezonda iki tecrübeli forvet oyuncusuyla skor üretecek olan Devrek temsilcisi, bu yönüyle güçlü bir hücum hattı oluşturdu.

Yeni transfer Caner, futbol geçmişinde çok sayıda takımda forma giydi. Samsun Kadıköy’de başladığı futbolda, Yılport Samsunspor, Mardinspor, Siirtspor, Sivas Belediyespor, Amed Sportif, Anagold 24 Erzincanspor, 1930 Bafraspor, 52 Orduspor FK, Serhat Ardahanspor, Maltepespor, Iğdır Esspor, Altınordu Belediyespor, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Ünye 1957, Çubukspor ve Samsun Atakum Belediyespor’da oynayan Samsunlu futbolcu, kariyerine 2022-2023 futbol sezonunda Devrek Belediyespor’u dahil edecek.

7 yıllık profesyonel futbol geçmişi bulunan Caner Çolak, PTT 1. Ligde 8, TFF 2. Ligde 11, TFF 3. Ligde 31, Türkiye Kupası’nda 3 maça çıktı. 2014 yılında amatöre dönüş yaparak yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde top koşturmaya başlayan tecrübeli forvet, 8 yıldır boy gösterdiği söz konusu ligde 150'nin üzerinde maçta görev alıp 75 gole imza attı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi