Lacivert-Kırmızılılar, ilk yarıda 2-0 mağlup olduğu Samsunspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 15.00’te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak. 90 dakikayı, Ankaralı klasman Ege Tanrıverdi yönetecek.

ZONGULDAK Kömürspor zorlu maç için geri sayımda. Serkan Afacan ve öğrencileri, lider Samsunspor karşısında puan ya da puanlar alıp geri dönmek istiyor.

Haftaya 36 puanla 10’uncu sırada giren Kömürspor, bu sezon en zor deplasmanlarından birini oynayacak. 14’üncü deplasman maçında deplasmanda liderle 3 puan mücadelesi verecek Zonguldak ekibinde kırmızı kart cezalısı stoper Gökhan Akkan dışında eksik futbolcu yok.

Samsunspor’dan ilk yarıda 2-0’lık yenilginin rövanşını almak isteyen Kömürspor’da hesap planları puan ya da puanlar üzerine yapıldı. Teknik direktör Serkan Afacan, takımın liderden puan alacağına inanıyor.

Zonguldak Kömürspor, zorlu mücadele öncesi 36 puanla 10’uncu sırada. Samsunspor ise 70 puanla ilk sırada yer alıyor. İki takım arasında ilk yarıda Zonguldak’ta oynanan maç, 2-0 Samsunspor’un lehine sonuçlandı.  Kömürspor’da akıllardaki düşünce hem iki maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek, hem de ilk yarıdaki yenilginin rövanşını almak.

Teknik patron Serkan Afacan maç önü röportajında Samsunspor’dan çekinmediklerini, puan ya da puanlar alacak güce sahip olduklarını söyledi. İyi bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Afacan, “Zor bir maçın bizi beklediğini biliyoruz. Rakibimiz lider. Güçlü bir kadroya sahipler. Biz de iyi kadroya sahibiz. Motivasyonumuz yüksek olduğu takdirde yenemeyeceğimiz takım yok. Takıma güven duygum o kadar yüksek” dedi.

Bu arada Zonguldak Kömürspor zorlu deplasman maçında Sinan Ören, Hakan, Emre Can, Cenk, Berkan, Muammer, Metin, Onur Can, Görkem, Serhat ve Mehmet Gürkan ilk 11’iyle mücadele edecek. Teknik direktör Serkan Afacan'ın savunmada değişikliğe gittiği görüldü. Geçen hafta cezalı olduğu için forma giyemeyen sağ bek Ramazan'ı kulübede oturtan Afacan, bu mevkide stoper Emre Can'a görev verdi, Emre Can'ın boşluğunu da Berkan'la doldurdu. Serkan hoca, orta alanın sağında Yiğit Gökoğlan'dan aldığı formayı Görkem'e teslim etti. Elmas'ın gol umudu her zaman ki gibi Serhat ile Gürkan olacak.

Temsilcimizin yedek kulübesinde Fatih, Ramazan, Yiğit Gökoğlan, Muhammet Beşir, Muhammet Sait Özvardar, İsmail ve Abdulcebrail var.

Ev sahibi Samsunspor’un ilk 11’ini Nurullah Aslan, Caner Arıcı, Veli Çetin, Yalçın Kılıç, Ramazan Çevik, Guido Koçer, Ferhat Çulcuoğlu, Oğuz Gürbulak, Burak Çalık, Gökhan Alsan ve Atabey  Çiçek oluşturuyor. Rakibin yedek kulübesinde Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Erkam Reşmen, İlyas Kubilay Yavuz, Bahattin Köse, Ahmethan Köse ve İbrahim Halil Çolak oturuyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi