Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ereğli Belediyespor’da Hurşit Velioğlu transferi mutlu bir şekilde bitti. Tecrübeli stoperi transfer görüşmesi için Ereğli’ye çağırılan eflatun-beyazlı yönetim her türlü anlaşma sağladığı futbolcuyu 2022-2023 sezonu kadrosuna dahil etti.

37 yaşında, Bölgesel Amatör Ligde büyük bir deneyime sahip olan Zonguldaklı futbolcunun tam 6 şampiyonluğu bulunuyor. Hurşit, en son geride kalan 2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 3’üncü grupta TFF 3. Lige çıkan Antalya Kepez Belediyespor’un şampiyonluğunda çok büyük rol üstlenmişti. Zongludaklı deneyimin öncesinde Trabzon Yomra, Manisa Turgutlu, Artvin Hopa, Mersin İçel İdmanyurdu ve Sakarya Hendek şampiyonlukları var.

Bölgesel Amatör Ligde adı “şampiyonkolik”e çıkan Hurşit, 7’nci şampiyonluğunu yeni futbol sezonunda formasını giyeceği Ereğli Belediyespor’da yaşamak istiyor.

20 yılı aşkın bir kariyer

uzun zamandır il dışında sürdüren Zonguldaklı futbolcu, 8 yıl aradan sonra yeniden memleketinde top koşturacak. Savunmanın tecrübeli ismi, 20 yılı aşkın profesyonel ve amatör futbol kariyerinde daha önce farklı dönemlerde Zonguldakspor ve Kilimli Belediyespor’da forma giydi.

Zonguldak’ta en son 2013-2014 sezonunda Kilimli Belediyespor’da oynadıktan sonra il dışına açılan Hurşit, Nevşehir Gençlikspor, Manavgat Belediyespor, Turgutluspor, Artvin Hopaspor, Büyük Anadolu, İçel İdmanyurdu, Hendekspor, Antalya Kemer ve Antalya Kepez Belediyespor serüvenleri yaşadı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi